Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Χάλασε ο Αδωνις Γεωργιάδης: Με τζην, ζιβάγκο και μποτάκια σε τηλεοπτική εκπομπή!

Φαίνεται ότι πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που οι βουλευτές έβαζαν το καλό τους κοστούμι για να βγουν στον αέρα των τηλεοπτικών εκπομπών.

Μετά τον ντόρο που έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ευρώπη το ανατρεπτικό και casual στυλ του Γιάννη Βαρουφάκη, πολλοί είναι εκείνοι που ακολουθούν τα χνάρια του και λανσάρουν νέο look στην πολιτική σκηνή.

Πρώτο κρούσμα ήταν ο Κώστας Καραμανλής που πήγε στη Βουλή χωρίς γραβάτα. Είναι όμως και κάποιος που δεν περίμενε κανείς ότι θα ακολουθήσει αυτόν το δρόμο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να προσαρμοστεί στις νέες ενδυματολογικές επιταγές…

Η εμφάνισή του στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, τζιν και ορειβατικό μποτάκι, δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητη.

Στο χαλαρό στυλ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας υποκλίθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος. «Εντάξει!! Wow! Στον Δρόμο «Styling» Που Άνοιξε Ο Βαρουφακης!» έγραψε στο Twitter…





Πηγή: zappIT.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *