Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Τα κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα του μέλλοντος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από το Σινικό Τείχος της Κίνας, μέχρι το Empire State Building στη Νέα Υόρκη και από το διάσημο ρολόι της αγγλικής πρωτεύουσας (Big Ben), μέχρι την όπερα του Σίδνεϊ στην Αυστραλία, λίγο πολύ οι περισσότεροι γνωρίζουν τα πιο must-see αξιοθέατα/μνημεία στον κόσμο.

Τι συμβαίνει όμως με την «επόμενη γενιά» των κορυφαίων ταξιδιωτικών προορισμών και αξιοθέατων;

Από πλωτά ξενοδοχεία σε σχήμα νιφάδας χιονιού, μέχρι γέφυρες-πάρκα και από την πρώτη εσωτερική πόλη του κόσμου, μέχρι τα αρχιτεκτονικά θαύματα του Ντουμπάι, σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε εξέλιξη θεαματικά έργα, με απώτερο σκοπό να «κλέψουν» τον τίτλο των κορυφαίων τουριστικών αξιοθέατων του μέλλοντος.

Από την πρώτη εσωτερική πόλη στον κόσμο, μέχρι ένα... επισφαλούς εξισορρόπησης ξενοδοχείο στο Περού, οι παρακάτω εγκαταστάσεις είναι ποικίλες, εντυπωσιακές και σε πολλές περιπτώσεις εξαιρετικά δαπανηρές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη στήλη Travel της MailOnline, η Κίνα έδωσε πρόσφατα 400 εκατ. δολάρια για την κατασκευή του Guangzhou Circle, ενός κτιρίου το οποίο θα στεγάσει δεκάδες εταιρείες και το πάρκο Hello Kitty Park στην Anj, ενώ ετοιμάζει συνολικά εννέα έργα.

Στη Σλοβακία ετοιμάζεται το ξενοδοχείο-κύβος, ψηλά στα όρη Τάτρα, με στόχο να γίνει ο επόμενος δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του σκι.

Τη λίστα των φουτουριστικών κατασκευών του μέλλοντος συνέταξε η Love Home Swap, προβλέποντας τους επόμενους τουριστικούς προορισμούς του μέλλοντος.

Το Ντουμπάι δε θα μπορούσε φυσικά, να λείπει από αυτή τη λίστα, έχοντας πολλά (αρχιτεκτονικά) σχέδια για το μέλλον, στα οποία περιλαμβάνεται το τεραστίων διαστάσεων «Mall of the World», το οποίο θα γίνει η πρώτη εσωτερική πόλη του κόσμου, καθώς επίσης και το ξενοδοχείο Water Discus, το οποίο θα επιτρέπει στους επισκέπτες του να κοιμούνται κάτω από την επιφάνεια του νερού.



Στη Σλοβακία, το ξενοδοχείο Kezmarska Hut αναμένεται να χτιστεί στα όρη Τάτρα






























Το Funtasy Island στο αρχιπέλαγος Riau της Ινδονησίας είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο με προϋπολογισμό άνω των 200 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία ενός οικολογικού, θαλάσσιου πάρκου και εξοχικών κατοικιών

























Μια νορβηγική εταιρεία αποκάλυψε ένα πολύ ασυνήθιστο σχέδιο για ένα ξενοδοχείο, που θα ονομάζεται Krystall και θα έχει το σχήμα μιας νιφάδας χιονιού































Το περίεργο και «ανισόρροπο» ξενοδοχείο Unbalance Hotel στο Περού

























Η πρώτη εσωτερική πόλη στον κόσμο θα ονομάζεται «Mall of the world». Θα έχει πλήρως ελεγχόμενο κλίμα, το μεγαλύτερο, εσωτερικό θεματικό πάρκο του κόσμου και 100 ξενοδοχεία και διαμερίσματα



























Το ξενοδοχείο Water Discus hotel, είναι επίσης στα μελλοντικά σχέδια του Ντουμπάι και θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να κοιμούνται… υποβρυχίως























newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *