Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας Σωματείου Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Πέλλας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015 στα γραφεία μας, Πέλλης 11 στην Έδεσσα, μετά από πρόσκληση του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας και η παρουσίαση του νέου λογότυπου του σωματείου μας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτριος Γιάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Δίου και Ιωαννης Χατζογλου, ο αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Πέλλας Αντώνης Σιγαλας, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας Γεώργιος Τοδίτσκας, ο πρόεδρος των ηλεκτρολόγων Έδεσσας Γεώργιος Παλαμάς, ο πρόεδρος των υδραυλικών Έδεσσας Ιωαννης Λιάσκας, εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών σωματείων της ΟΕΒΕΣ Ν. Πέλλας,  τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου. 

Μέσα σε ευχάριστο περιβάλλον αντάλλαξαν ευχές για μια δημιουργική και παραγωγική χρονιά. 

Ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.








Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *