Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 17/2 τα Ζώδια!


Γενικά: Δημιουργείς νέες καταστάσεις που θα σε βγάλουν από την βαρεμάρα και θα δράσεις έτσι ώστε να γνωριστείς με ενδιαφέροντα άτομα.
Ερωτικά: Δεν θα αφήσεις να σε γυρίσει πίσω καμία κατάσταση λανθασμένη γιατί έχεις ανάγκη να προχωρήσεις μπροστά. Επειδή έχεις ανακαλύψει ότι μια σχέση που είσαι τώρα δεν βγάζει πουθενά γυρεύεις κάτι καινούργιο για να ξεκολλήσεις από την συναισθηματική μιζέρια.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις πλέον να απελπίζεσαι από στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν από τα διάφορα προβλήματα και θα εστιάσεις μόνο στην επιτυχία για να έχεις διαφορετικές προσλαμβάνουσες.




Γενικά: Θέλεις να γυρίσεις σελίδα αλλά αυτό δεν γίνεται εύκολα γιατί πρέπει να αφήσεις πίσω σου πολλά και κυρίως να αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πρωτοποριακά και ανοικτά. Αυτό πάει κόντρα στις συνήθειές σου για αυτό καλείσαι να τις σπάσεις για να έχεις θετικότερα αποτελέσματα.
Ερωτικά: Θέλεις να βρεθείς με τον Υδροχόο αλλά κάτι σε φοβίζει να προχωρήσεις παρακάτω γιατί δεν ξέρεις με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσεις όλη αυτή την διαφορετικότητα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Λιοντάρι ή τον Σκορπιό αλλά τελικά αυτό είναι που σε ελκύει και δεν σε κάνει να βαριέσαι, οπότε ακολούθα την έμπνευσή σου. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο να περιμένεις κάτι καλό από τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα βρεθείς με πολύ κόσμο που θα έχει διαφορετικές ιδέες από εσένα αλλά και τελείως άλλη νοοτροπία, είναι δεδομένο αλλά ο τρόπος που θα τα διαχειριστείς και η αντιμετώπιση που θα έχεις από τους άλλους, δεν είναι. Εκεί μπορεί να βρεις δυσκολίες που θα σου κάνουν τη ζωή ζόρικη.




Γενικά: Έχεις το πάνω χέρι και το νιώθεις γιατί βλέπεις τι μπορείς να κάνεις. Μάλιστα ενδεχομένως να κατάφερες να βρεις ένα που θα σε οδηγήσεις σε μια σημαντική λύση κάποιων προσωπικών σου θεμάτων.
Ερωτικά: Να ξέρεις ότι ο χρόνος είναι μεγάλος γιατρός για αυτό μπορεί να ξεπεράσεις εύκολα μια σχέση που σε είχε ταλαιπωρήσει. Τώρα ανοίγεις μια άλλη σελίδα και θα βρεις ένα σημαντικό πρόσωπο να σε συντροφεύει και να σε κάνει να ελπίζεις ότι όλα θα γίνουν καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να πέρασες χάλια από κάποιες συνεργασίες αλλά τώρα δεν είσαι όπως πριν γιατί πλέον βλέπεις ότι κάτι πάει να αλλάξει στο άμεσο μέλλον και αυτό σου δίνει μια εσωτερική δύναμη να συνεχίσεις. Κάποιες σκέψεις για το εξωτερικό πιθανόν να ξεκινήσουν πάλι, με την πιθανότητα να πηγαινοέρχεσαι αντί να μένεις μόνιμα εκτός χώρας.




Γενικά: Η σκέψη σου είναι κάπως περίεργη σε σχέση με τον ψυχισμό σου κι αυτό σε βγάζει από τις συνήθειές σου και την τρέχουσα καθημερινότητα. Μάλλον οι καταστάσεις σε ωθούν να αλλάξεις τρόπο σκέψης και να δεχτείς κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολα. Συνδυασμοί πιο προχωρημένοι σου πηγαίνουν αρκεί να αντιληφθείς μέσα από την διαφορετικότητα το συμφέρον σου.
Ερωτικά: Η φιλία για σένα δεν είναι και τόσο εύκολη με τον/την σύντροφό σου και μάλλον εκμυστηρεύεσαι τα πιο προσωπικά σου σε ένα δυο κολλητούς. Τώρα σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να καταλάβεις ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να δεις και την σχέση σου μέσα από μια φιλική διάσταση και τότε θα απελευθερωθείς από τα πολλά θέλω και την μεγάλη καταπίεση. Το Λιοντάρι θα είναι πολύ κοντά σου αλλά με όρους. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Υδροχόο που για να έρθετε κοντά χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να έχεις ομαδική συνείδηση και συνήθειες για να μπορέσεις να καταλάβεις τι πρέπει να αλλάξεις μέσα στο περιβάλλον σου γιατί μόνο τότε θα βγάλεις όλες σου τις δυνατότητες που πιθανόν από διάφορα ταμπού να τις έχεις κρυμμένες.




Γενικά: Βλέπεις και την πλευρά του άλλου κι έτσι βγαίνεις από τα καλούπια και τα κλισέ τα οποία πιθανόν να σε καταπιέζουν.
Ερωτικά: Ένας Υδροχόος για όσο θα είστε μαζί θα σε εξελίσσει και τότε θα δεις μεγάλες αλλαγές στην ζωή σου γιατί με τον τρόπο του θα σε βοηθήσει και θα σε βγάλει από τις πολλές δυσκολίες που έχεις λόγω του ανικανοποίητου που νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα συζητήσεις με άτομα τα οποία μπορεί να έχουν διαφορετικές ιδέες από εσένα που έρχονται σε αντίθεση με το χαρακτήρα σου και χρειάζεται από την πλευρά σου μεγάλη προσπάθεια να αποδεχτείς, όμως κάτι σου λέει ότι πρέπει να συμφωνήσεις ώστε να βρεθούν λύσεις.




Γενικά: Μπορεί να μην ανέχεσαι οι γύρω σου να σε πιέζουν και να απομακρυνθείς για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πράξεών σου. Επίσης αν νιώθεις κούραση από υπερβολές καλύτερα σήμερα να καταπιαστείς με μια συγκεκριμένη δουλειά και όχι με πολλές.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι βρίσκεσαι κοντά αλλά έχετε απόσταση ιδεών και θα πρέπει να δώσεις αγώνα μαζί του για να ξεπεράσεις αυτό που σε ωθεί να φύγεις μακριά του. Αν θέλεις ένα Υδροχόο σκέφτεσαι και συζητάς με ένα φίλο σου με ποιο τρόπο θα τον κατακτήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις, αν δεν κάνεις και εσύ το βήμα που χρειάζεται. Μάλλον ενδόμυχα ζητάς από τους γύρω σου να σε προβάλλουν γιατί εσύ δεν μπορείς να το κάνεις.




Γενικά: Σου αρέσει να βρίσκεσαι με άτομα που μπορείς εύκολα να επικοινωνείς και πάνω από όλα να μην έχεις κόντρες αλλά και κριτική που δεν σου αρέσει καθόλου. Για αυτό θα επιδιώξεις να ξεπεράσεις κάποιες αναστολές που έχεις αλλά και το κυριότερο θα βγεις από την αδράνεια των ημερών.
Ερωτικά: Η συμπεριφορά σου είναι αρκετά φιλική και κυρίως είναι ανοικτή, οπότε αυτό θα συγχωρήσεις κατά κάποιο τρόπο τον Υδροχόο που πιθανόν εδώ και πολύ καιρό ήθελες να το κάνεις για να μην έχεις πλέον μέσα σου βάρη αλλά και αναστολές. Με τον Παρθένο μπορεί να έχεις απομακρυνθεί αλλά στο τέλος θα εμφανιστεί ξαφνικά, παρόλο που μέσα σου το έχεις αποκλείσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κάνεις κινήσεις συνεργασίας και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο σημείο που χρειάζεσαι, για να αποφύγεις την διάλυση από παράγοντες που δεν μπορείς να ελέγξεις.




Γενικά: Είσαι σε φάση εκνευρισμού γιατί βλέπεις ότι μπορεί και να μην σε καταλαβαίνουν οι άλλοι δίπλα σου. Εσύ κάνεις ότι μπορείς για να βοηθήσεις και αυτό που εισπράττεις κατά την γνώμη σου είναι αχαριστία και έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό σου. Με ένα φίλο σου μπορεί να διαφωνήσεις και κυρίως μέσα στο σπίτι σου. Προσπάθησε να μην φτάσετε στα άκρα.
Ερωτικά: Ενώ βλέπεις ότι μπορεί να σε αγαπάει το άτομο που είσαι μαζί, εσύ μέσα σου έχεις ένα ανικανοποίητο κομμάτι που συνεχώς σε ξεσηκώνει να επαναστατείς ή να καβγαδίζεις για ασήμαντα ή ανύπαρκτα θέματα, σαν να ψάχνεις ευκαιρία να δημιουργείς προβλήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς πιο φιλικός και εύκολος με διαφορετικά από εσένα άτομα με τα οποία συνδιαλέγεσαι γιατί παρεξηγείς πολύ εύκολα τα λεγόμενά τους και τα παίρνεις πολύ προσωπικά.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα πολύ φιλικό περιβάλλον και νιώθεις σαν το σπίτι σου. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα μπεις σε μια κατάσταση ανοιγμάτων αλλά και καινούργιων εμπειριών.
Ερωτικά: Η χαλαρή σου φύση μπορεί να σε βοηθήσει να συγχωρήσεις κάποια λάθη που έχουν γίνει από την πλευρά του Ταύρου που αν δεν το κάνεις, ίσως σου γυρίσει μπούμερανγκ. Με τον Ιχθύ μπορεί να έχεις νεύρα και να ξεσπάς πάνω του χωρίς όμως να φταίει κάπου συγκεκριμένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πηγαίνεις σε μια δουλειά, πιστεύοντας μέσα σου ότι τα άτομα θα είναι πολύ φιλικά, οπότε χωρίς να το καταλάβεις έχεις κάνει ήδη το πρώτο βήμα της επιτυχίας γιατί έχεις θετική ενέργεια. Να θυμάσαι ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική βοήθεια που δίνεις στον εαυτό σου.




Γενικά: Μαζεύεις πρωτότυπα αντικείμενα γιατί σου αρέσει να έχεις ένα χόμπι που θα σου δώσει μια διαφορετική εικόνα από αυτή που είχες μέχρι τώρα. Έχεις ανάγκη να σπάσεις τον κύκλο της επανάληψης γιατί έχεις βαρεθεί με τα ίδια και τα ίδια.
Ερωτικά: Προσπαθείς με ένα πολύ φιλικό τρόπο να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό θα το εκπλήξει γιατί δεν σε έχει συνηθίσει με αυτού του είδους την συμπεριφορά. Μάλλον θα πιάσει περισσότερο με τον Κριό ή το Λιοντάρι γιατί θα του κάνεις το κλικ.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις την διαφορά και θα πρωτοτυπήσεις με τον τρόπο που θα καταπιαστείς με το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει γιατί θα δεχτείς νέες προτάσεις και στυλ συνεργασίας.




Γενικά: Επιδιώκεις να βρεθείς περισσότερο με τον εαυτό σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δεις ότι έχεις ανάγκη από μεγαλύτερη κι αυστηρότερη παρατήρηση και ίσως να γίνεις εσύ ο δάσκαλος του εαυτού σου. Το χρειάζεσαι γιατί με αυτόν τον τρόπο βλέπεις τις αλήθειες που σε αφορούν.
Ερωτικά: Μπορεί να μην κοντράρεσαι αλλά νιώθεις την ανάγκη να είσαι ο εαυτός σου για αυτό δεν θα κάνεις πολλές υποχωρήσεις ή κινήσεις που δεν τις πιστεύεις. Κάπου έχεις ανάγκη να δείξεις αλήθειες και όχι ψέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ θα έπρεπε να είσαι αγχωμένος/η, μέσα σου επικρατεί ηρεμία γιατί νιώθεις ότι έχεις την δύναμη να πεις «όχι» όταν πρέπει. Οπότε, επειδή αυτό έχεις περισσότερο ανάγκη, παρά το πώς να βγάλεις χρήματα, θα βρεις άμεσες λύσεις.




Γενικά: Προσπαθείς ό, τι κάνεις να το κάνεις μόνος/η σου γιατί αρκετές φορές βρίσκεις παρηγοριά στον ώμο ενός άλλου ατόμου και τελικά χάνεις την δύναμή σου γιατί εξαρτάσαι από αυτό.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να έχεις και μεγάλη φιλικότητα με το άτομο που είσαι μαζί γιατί πιστεύεις ότι θα χαθεί το ερωτικό συναίσθημα αλλά ίσως να είναι από τις ιδέες που σου κολλάνε χωρίς να τις επεξεργάζεσαι για αυτό σήμερα θα το επιχειρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Πατάς στα πόδια σου και αντιλαμβάνεσαι σφαιρικά τι πρέπει να κάνεις γιατί αυτό σου χρειάζεται για να βγάλεις την δυναμικότητά σου. Για αυτό και χωρίς να το καταλάβεις καλά-καλά θα δράσεις άμεσα και θα λύσεις πολλά προβλήματα που σε έχουν βαλτώσει.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *