Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι παίζουν για τη θέση του Συμπαραστάτη στην Αλμωπία

Ο Φάνης Τυμπανίδης

Την Τετάρτη το απόγευμα ορίστηκε Δημοτικό συμβούλιο στην Αλμωπία και μεταξύ άλλων θα γίνει η συνεδρίαση για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην Αλμωπία. Ως γνωστών για να εκλεγεί Συμπαραστάτης χρειάζονται 18 ψήφους και η δημοτική αρχή διαθέτει 16. 2 συμβούλους διαθέτει ο συνδυασμός του Γιάννη Σηφάκη, 1 είναι ο Ανδρέας Κόγιος και 8 έχει ο συνδυασμός του Δημήτρη Πασόη. Μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες όχι είπε για την θέση ο γνωστός δικηγόρος Λάκης Μιχαηλίδης ο οποίος όμως αρνήθηκε την θέση. Φαίνεται πάντως ότι οι ποιο πολλοί αναμένεται να πρόσκεινται στην Δημοτική αρχή και αυτό δημιουργεί προβλήματα στον Δημήτρη Μπίνο. 
 
Έτσι στα ονόματα που ακούστηκαν για τους πρώην υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους Πολυχρόνη Μπελιοβάνη και Παντελή Δονικίδη έρχεται να προστεθεί και ο Φάνης Τυμπανίδης που μπορεί να μην ήταν υποψήφιος αλλά στήριξε την παράταξη. Ακόμη υποψήφιος θέλει να είναι και ο Αριστοτέλης Παλιαντζίδης καθώς και οι Χρίστος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμαρτζίδης. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τελικώς ποιοι θα καταθέσουν αίτηση ώστε να εκλεγούν. Για την ώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Πηγη: meapopsi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *