Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή βασιλόπιτας του ΓΑΣ Έδεσσας

Την Κυριακή 8/2/2015 ο ΓΑΣ Έδεσσας έκοψε την βασιλόπιτα του στον φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου του ΦΟΕ. Ήταν μια οργανωμένη και ευχάριστη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν οι αθλητές της ακαδημίας, του μίνι, του παιδικού τμήματος και μέλη της ανδρικής ομάδας. Επίσης παραβρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό team καθώς και πολλοί γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Σκαλιδάκης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, επιτυχία στον σύλλογο, και ευόδωση τον επιδιώξεων των παρευρισκομένων. Επίσης σημείωσε το γεγονός ότι ο σύλλογος παρά το γεγονός ότι έχει μόνο 4 χρόνια ύπαρξης, καταφέρνει να προοδεύει συνεχώς και σταδιακά να καθιερώνεται στον «μπασκετικό χάρτη» τόσο της πόλης μας, όσο και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι δύο τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα αντίστοιχα φλουριά ήταν οι Παπαδόπουλος Ευριπίδης και ο Δημάκας Σωτήρης, στους οποίους δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η βράδια συνεχίστηκε με κλήρωση δώρων, συζήτηση για την πορεία της Ανδρικής ομάδα η οποία διεκδικεί την άνοδο της στην επόμενη κατηγορία καθώς και για εκδηλώσεις της ακαδημίας.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον ΦΟΕ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.






Πηγή:tastv.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *