Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Πρώην στέλεχος της HSBC: ''Ο Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα για να μην αποκαλυφθούν τα 500 εκ. ευρώ της μητέρας του!''

Στοιχεία - σοκ για την έλευση της τρόικας στη χώρα μας, αποκαλύπτει το πρώην στέλεχος της τράπεζας HSBC, που αποκάλυψε τη «λίστα Λαγκάρντ», Ερβέ Φαλσιανί. Στο βιβλίο του που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα, μέρος του οποίου προσημοσιεύει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, αναφέρει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε την τρόικα στην Ελλάδα, εκβιαζόμενος, ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι η μητέρα του Μαργαρίτα είχε βγάλει παράνομα μεγάλο χρηματικό ποσό στο εξωτερικό. Οπως αναφέρει ο Φαλσιανί, η Μαργαρίτα Παπανδρέου διατηρούσε λογαριασμό με «500 εκατ. ευρώ» στην HSBC.

Μόλις έγινε γνωστό το θέμα, εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

"Η αλητεία στο απόγειό της. Όλα στην υπηρεσία σκοπιμοτήτων και βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών. Η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, όσον αφορά την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ερευνήθηκε και υπάρχει το πόρισμα του ΣΔΟΕ. Σύμφωνα με αυτό, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν υπάρχει στη Λίστα Λαγκάρντ, ούτε και σε οποιαδήποτε άλλη λίστα καταθετών.

Όσοι παρά ταύτα, διακινούν τις... εκτιμήσεις τους που τυχαίνει να είναι κόντρα στην αλήθεια και την πραγματικότητα, θα πληρώσουν το τίμημα της αθλιότητάς τους. Πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Για το λόγο αυτό, κατατίθεται άμεσα μήνυση και αγωγή".


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *