Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σαμαράς με δάκρυα στα μάτια: ''Δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας μου, δούλευα 24 ώρες το 24ωρο!'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ έκλεισε με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά και δευτερολογία του.

Εμφανής ήταν η συναισθηματική του φόρτιση η οποία καταγράφεται σε βίντεο που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Συγγρού.

Ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά του, ως πρωθυπουργός. Τη στιγμή, κατά την οποία μέλος της Πολιτικής Επιτροπής αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά, τον διέκοψε ο πρόεδρος της ΝΔ και έκανε ο ίδιος αναφορά στον τρόπο λειτουργίας και ρυθμών της κυβέρνησής του.




Ο κ. Σαμαράς είπε αναλυτικά:

"Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου, δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα. Και βέβαια μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο αλλά η χώρα κινδύνευε. Και βλέπουμε τώρα ότι οι κίνδυνοι ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν αυτόν τον 1,5 χρόνο για να βγούμε από το τούνελ και τώρα μας ξαναβάζουν στο τούνελ".

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την ώρα είχαν ήδη αποχωρήσει πολλά μέλη της Π.Ε., ορισμένοι διαφωνούντες με διαμαρτυρίες για τη διαδικασία και τη σειρά των ομιλητών.

Η σειρά των ομιλητών και ειδικότερα το γεγονός ότι ο λόγος δόθηκε με ορισμένες εξαιρέσεις πρώτα σε σαμαρικά στελέχη ενόχλησε διαφωνούντες και πολλούς καραμανλικούς. Μετά τις πρώτες πέντε ώρες αποχώρησε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος αρχικά σχεδίαζε να μιλήσει, εμφανώς ενοχλημένος από τη διαδικασία και τη μετάθεση των “ενοχλητικών” ομιλητών τις νυχτερινές ώρες.

Αφού είχε αποχωρήσει ο κ.Δένδιας, συμπτωματικά ανακοινώθηκε η πρόσκληση του στο βήμα των ομιλητών.

Συνεργάτες του κ.Σαμαρά στη συνέχεια επισήμαιναν ότι επειδή στην έναρξη της συνεδρίασης τα μη κοινοβουλευτικά μέλη της ΠΕ διαμαρτυρήθηκαν πως οι βουλευτές είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν στην κοινοβουλευτική ομάδα και πως θα έπρεπε να δοθεί χρόνος και στα υπόλοιπα μέλη της ΠΕ, κατόπιν πρότασης του γραμματέα της ΠΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου που εγκρίθηκε ομόφωνα συμφωνήθηκε να δίνεται ο λόγος σε πέντε μη κοινοβουλευτικά μέλη και σε ένα βουλευτή.

Οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι από τους 60 που είχαν πάρει το λόγο μέχρι τις πεντέμιση το απόγευμα, ούτε ένα μη κοινοβουλευτικό μέλος της ΠΕ δεν πρότεινε έκτακτο συνέδριό.


news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *