Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 9/3 τα Ζώδια!


Γενικά: Εποπτεύεις τα πάντα γιατί δεν σου αρέσει να μην έχεις τον έλεγχο, όμως μέσα από αυτήν την εποπτεία θα πρέπει να προσέξεις τον εγωισμό σου που μερικές φορές σε καθορίζει. Γιατί όλα γίνονται με έναν τρόπο πολύ προσωπικό και ίσως να χάσεις το μοίρασμα.
Ερωτικά: Πέφτουν γύρω σου σαν τις μέλισσες και σίγουρα αν είσαι μόνος/η θα δικαιωθείς γιατί θα γνωρίσεις το σωστό πρόσωπο για σένα. Αρκεί να μην βιαστείς μετά να βγάλεις συμπεράσματα. Με τον Αιγόκερω θα βρεθείς πρόσωπο με πρόσωπο σε μια εκδήλωση και ίσως να στεναχωρηθείς γιατί μπορεί να δεις άλλα πράγματα που δεν θα σου αρέσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ευκαιρίες να βγάλεις χρήματα και να δικαιώσεις τις επιλογές σου, αλλά χρειάζεσαι να έχεις ένα μέτρο γιατί μπορεί να ξεφύγεις με τις άναρχες και παράτολμες σκέψεις που κάνεις.




Γενικά: Σκέφτεσαι περίεργα αυτό το διάστημα γιατί δεν μπορείς να ελέγξεις αυτή την ενέργεια που σχεδόν σε σιγοκαίει αλλά σε επίπεδο μυστικό. Αυτό που πρέπει να ακολουθήσεις αυτές τις ημέρες είναι μια μοντέρνα ιδεολογία και κυρίως με ομαδικό πνεύμα. Ένας φίλος Υδροχόος μπορεί να γυρίσει από τα παλιά.
Ερωτικά: Δεν μπορείς εύκολα να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις γιατί από τη μια έχεις εσωτερική αναστάτωση και από την άλλη δεν θέλεις να τα χαλάσεις τελείως, επειδή καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι και ένα είδος διπλωματίας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα αναγκαστείς να δουλέψεις μέσα σε μια ομάδα γιατί πρέπει να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και να είσαι περισσότερο συνεργάσιμος/η. Πάντως, μπορεί να μη βλέπεις κάποια πράγματα που είναι πολύ πιθανόν να σου φέρουν λύσεις και να χρειάζεται να κάνεις ιδιαίτερους ελιγμούς για να το δεις.




Γενικά: Έχεις συναισθηματικές ευαισθησίες οι οποίες σε κάνουν και ξεχωρίζεις από τους άλλους ανθρώπους. Αλλά και αυτές σε συμπαρασύρουν σε μια κατάσταση που εσύ πρέπει να πατήσεις πόδι για να μην δημιουργηθεί χάος από τις κινήσεις σου.
Ερωτικά: Τα καταφέρνεις μια χαρά γιατί έχεις καταλάβει τι είναι αυτό που χρειάζεσαι εσύ αλλά και το άλλο το άτομο. Μόνο αν είναι Παρθένος ή Ιχθύς θα πρέπει να έχεις ιδιαίτερη μεταχείριση.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ έχεις τα φόντα να δημιουργήσεις κάποιες καλές προϋποθέσεις, μπορεί να παρασύρεσαι από το περιβάλλον σου και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες που πρέπει.




Γενικά: Η περιπετειώδης φύση σου αυτό το διάστημα σε βάζει σε μια καινούργια κατεύθυνση γιατί έχεις ανησυχία που μερικές φορές δεν μπορείς να την ελέγξεις. Κάθισε, ηρέμησε και φιλοσόφησε και λίγο τη ζωή γιατί αυτό σου λείπει τελείως.
Ερωτικά: Ο Τοξότης αν και πιο μεγάλος σου σε βάζει σε έναν άλλο τρόπο σκέψης και σε βοηθάει να μειώσεις κάπως την μεγάλη αισθαντικότητα σε όλα τα επίπεδα. Μέχρι ενός σημείου όλα σου κάνουν καλό, αλλά μετά η υπερβολή σε τρελαίνει. Οπότε καλό είναι να ακολουθείς και ένα διαφορετικό πνεύμα. Οι κρυφές σκέψεις για έναν Υδροχόο δεν σου κάνουν και πολύ καλό, κυρίως αν δεν τον έχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ιδανικό για σένα είναι να ανήκεις κάπου που θα μπορείς να προσφέρεις και να προστατεύεις. Όμως τώρα σε έχει πιάσει το σύνδρομο της εξουσίας και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Πιθανόν με ένα Κριό να υπάρχουν κόντρες.




Γενικά: Δεν αμφιβάλεις για τις ικανότητές σου για αυτό μπορείς και λες ή κάνεις πράγματα που σίγουρα σε εκφράζουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Στο μόνο που δεν αναλαμβάνεις ευθύνη είναι τα κρυμμένα συναισθήματά σου που βγαίνουν κατά εποχή και φαίνονται σαν φοβίες που πρέπει αναγκαστικά να αντιμετωπίσεις.
Ερωτικά: Έχεις έντονη διαίσθηση ότι θα βρεθείς με τον Ιχθύ, ο οποίος όμως έκανε ένα βήμα και τώρα το σκέφτεται να σε πάρει και πάλι. Εσύ από την άλλη δε θέλεις να χάσεις την τιμή σου και την αξιοπρέπεια σου και δημιουργείται αδιέξοδο άνευ προηγουμένου. Εσύ πρέπει τελικά να κάνεις το βήμα για να μην περιμένεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θυμίζεις σε όλους με την παρουσία σου ότι υπάρχεις και σίγουρα αυτό θα κάνει τα πράγματα να γίνουν λίγο πιο αισιόδοξα στην ζωή σου. Για αυτό μην αφήνεις με τίποτε τις ευκαιρίες να εμφανίζεσαι και να αποδεικνύεις συνέχεια ότι κάτι κάνεις.




Γενικά: Αναθεωρείς κάποιες απόψεις σου που πιθανόν μέχρι τώρα να σε κράταγαν στο περιθώριο. Μπορεί κάπου να νιώθεις ότι αδικείσαι και κυρίως αν είναι να διεκδικήσεις κληρονομικά, χρήματα από ασφάλειες ή και άλλα πράγματα που σε κάνουν και νιώθεις μέλος την οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με τον Κριό και αυτό δεν είναι πολύ εύκολο γιατί σου δίνει μια σπρωξιά να πας παρακάτω. Οι σεξουαλικές σου ορέξεις μπορεί να είναι πολύ απείθαρχες και από εκεί να ξεκινήσει ένα είδος απιστίας αν δεν είσαι ευχαριστημένος/η με το άλλο πρόσωπο. Ίσως να το δεις και σαν έναν τρόπο εκδίκησης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν είναι εύκολες για την ψυχοσύνθεσή σου, γιατί θα πρέπει να βγεις μπροστά και να καταργήσεις με δική σου πρωτοβουλία κάποιες υπηρεσίες που παρέχεις. Βέβαια όλα σχετίζονται με την δουλειά σου. Αν δεν δουλεύεις, να τολμήσεις αυτές τις ημέρες να κτυπήσεις πόρτες που σου φαίνονται πολύ δύσκολες.



Γενικά: Όσο και να πιέζεις τα πράγματα θα σου βγει στην επιφάνεια ένας μεγάλος θυμός γιατί ίσως δεν αντέχεις να ζεις άλλο σε μίζερες καταστάσεις κυρίως από άποψη επικοινωνίας.
Ερωτικά: Ο Ταύρος ή ο Σκορπιός είναι άτομα που μπορεί να μη σου πηγαίνουν τόσο πολύ, αλλά ίσως να δεθείτε σε επίπεδο σεξουαλικό και αυτό να είναι ένα άλλο είδος επικοινωνίας που μπορεί και να χρειάζεσαι. Μόνο μην ανακατέψεις τα οικονομικά σου μαζί του/της.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές δείχνεις ότι εξαρτάσαι από τους άλλους, αλλά στην ουσία δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Απλά θέλεις την συνεργασία, γιατί δε νοείται για σένα δουλειά μοναχική. Όμως τώρα μπορεί να σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις μπροστά και καλά θα κάνεις να μην την υποσκάπτεις με τις φοβίες σου.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο πολύ εξελικτικό που αν τελικά καταφέρεις να πιάσεις το μήνυμα αυτής της περιόδου, θα προχωρήσεις τόσο μπροστά που δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Το μήνυμα είναι ότι χρειάζεται να ξεκολλάς από καταστάσεις που μπορεί να σε τελματώνουν και να ξεκινάς κάτι καινούργιο. Για αυτό μια μετακίνηση ή μετακόμιση θα σε βοηθήσει.
Ερωτικά: Με τον Καρκίνο γίνονται πολλές αλλαγές γιατί και οι δύο βιώνετε κάτι καινούργιο, όχι απαραίτητα στη σχέση σας, γιατί αυτή προς το παρόν πάει καλά, αλλά σε όλα τα απέξω που μπορεί να είναι από αλλαγή σπιτιού μέχρι και δουλειάς.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμική αντιμετώπιση σε βοηθάει και σε κάνει να ξεπερνάς και να σβήνεις από τις μνήμες σου ακόμα και τις αποτυχίες. Για αυτό επένδυσε και επιδίωξε το καινούργιο.




Γενικά: Έχεις αφεθεί κάπως να σε οδηγεί μια ανώτερη δύναμη, γιατί η πίστη σου έχει δυναμώσει υπερβολικά και κάπου με αυτόν τον τρόπο καταλαβαίνεις τον εαυτό σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αφεθείς και να έχεις εμπιστοσύνη και θα δεις να πηγαίνουν όλα όπως τα περιμένεις.
Ερωτικά: Η σχέση με Υδροχόο σε αναγκάζει να βαδίσεις περισσότερο πάνω σε φιλικά χνάρια και όχι τόσο σε ερωτικά. Γιατί πρώτα θα αποδείξεις ότι όλα γίνονται για ένα σκοπό και ένα ιδανικό. Ενώ αντίθετα με τον Ταύρο υπάρχει μεγάλη σεξουαλική έλξη, όμως όλα σταματάνε πριν καν ξεκινήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ενθουσιαστεί με μια καινούργια δουλειά που πιθανόν σου έχει προκύψει. Το πιο σημαντικό είναι να κινήσεις τα νήματα με έναν τρόπο που δεν θα φαίνεσαι τόσο πολύ αλλά κατά βάθος εσύ θα είσαι ο βασικός... οργανοπαίχτης.




Γενικά: Έτσι και αλλιώς δεν θέλεις να συμβιβαστείς αυτή την περίοδο οπότε θα τα κάνεις όλα άνω κάτω. Και με το δίκιο σου γιατί όλα πρέπει να μπουν στην θέση τους. Καλύτερα να τολμάς παρά να φοβάσαι και κυρίως με ένα φιλικό ζευγάρι που τους έχεις βοηθήσει και αυτοί δεν ήταν και τόσο σωστοί απέναντί σου.
Ερωτικά: Βγαίνεις στην αντεπίθεση και ζητάς επιτέλους να είσαι με ένα άτομο όπως κατά την γνώμη σου είναι το σωστό. Δηλαδή ισότιμα και όχι να φαίνεσαι ότι εσύ δίνεις περισσότερα. Αυτό σίγουρα σε κάνει να βγαίνεις με δύναμη προς τα έξω, αλλά αν έχεις κακομάθει ένα άλλο πρόσωπο πιθανόν να σε παρεξηγήσει. Ίσως μέσα σου να πεις ότι δεν πειράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις εμφανίσεις για να δουν οι άλλοι ότι τα καταφέρνεις. Αν είσαι στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρία, χρειάζεται να είσαι όσο μπορείς ο εαυτός σου για να σε εκτιμήσουν.




Γενικά: Ενώ γενικά έχεις ενθουσιαστεί, ίσως να σε απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα και να μη μπορείς να δεις το καλό που υπάρχει τώρα στη ζωή σου.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό πετάς στα σύννεφα γιατί βλέπεις ότι τελικά έχετε ίδιο ψυχισμό και δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς να είναι δίπλα σου. Ενώ είχες αποφασίσει να τον/την... αποτελειώσεις, τώρα ένας νέος κύκλος ξεκινάει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Με έναν Αιγόκερω σκέφτεσαι να κάνεις κάτι μαζί γιατί ταιριάζετε και μπορεί να σου καλύψει κάποια κενά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της συνεργασίας σας και σίγουρα θα αποφέρει ένα σημαντικό κέρδος.




Γενικά: Οι ιδανικές συνθήκες για σένα είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε άτομα που σε καταλαβαίνουν και κυρίως «πιάνουν» τον ψυχισμό σου και συμπαρίστανται στις ευαισθησίες σου. Ίσως αυτές τις ημέρες να βρεις κάποιους φίλους που θα είναι πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Πρέπει να βλέπεις έξω από τις καταστάσεις και για αυτό θα χρειαστεί να βάλεις πιο πολύ το δυνατό σου εαυτό να παρακολουθεί τις αντιδράσεις σου. Γιατί μπορεί να μην ξέρεις προς τα πού πηγαίνεις και να χάνεις τον ερωτικό σου μπούσουλα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις να λαβαίνεις και χρειάζεσαι μια δυναμική αντιμετώπιση για να πάρεις πίσω ότι δικαιούσαι. Ίσως να μην είσαι και πολύ συνεργάσιμος/η αυτήν την περίοδο, γιατί όλα σου φταίνε. Μπορεί να βλέπεις πιο εύκολα τα λάθη σου και να μετανιώνεις. Άφησέ τα όλα αυτά και επένδυσε στο καινούργιο και στο πιο συμφέρον για σένα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *