Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ο Απόλλων Κρύας Βρύσης πήρε το ντέρμπι με τον Εδεσσαϊκό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πολύτιμη νίκη πήρε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης μέσα στην έδρα του Εδεσσαϊκού στο μεγάλο
κυριακάτικο ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας. Το ματς ήταν πόλος έλξης για τον φίλαθλο κόσμο όλου του νομού, κι απο νωρίς οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας ήταν γεμάτες.

Η ταξιαρχία του Βαγγέλη Ντίσιου έδειξε από ην αρχή πως ήθελε περισσότερο αυτόν τον αγώνα, και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας του λασπωμένου αγωνιστικού χώρου, οι έμπειροι παίκτες του Πρίγκηπα του Κάμπου πήραν τη νίκη που άξιζαν και με το παραπάνω.

Στον αντίποδα, οι παίκτες του Εδεσσαϊκού έδειξαν ένα μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού, χάνοντας και μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν αστοχώντας σε πέναλτι στο 12ο λεπτό. Από κει και πέρα, στο δεύτερο μέρος ανέβασαν την επίθεσή τους, δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία των φιλοξενούμενων.

Η κερκίδα είχε και αυτή το δικό της μερίδιο στον αγώνα, αφού περίπου 1000 και περισσότεροι φίλαθλοι παρακολούθησαν το ντέρμπι, με τους οργανωμένους οπαδούς και των δύο ομάδων να δίνουν τη δική τους νότα στην αναμέτρηση. Αρκετές φορές προκλήθηκε έκρηξη λόγω των συνθημάτων, που όμως σταματούσε άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Μελανό σημείο στον αγώνα στάθηκε η χειρονομία παίκτη του Απόλλωνα προς την κερκίδα, γεγονός που εξαγρίωσε δικαιολογημένα τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Με την παρέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθησαν τα χειρότερα.

Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε με τις αποβολές τριών παικτών, δύο των φιλοξενούμενων κι ενός των γηπεδούχων, απόρροια τις μεγάλης προσπάθειας του Εδεσσαϊκού για να ισοφαρίσει στο τέλος του αγώνα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

- Στο 5ο λεπτό ο Απόλλων Κρύας Βρύσης ανοίγει το σκορ με σουτ του Παναγιώτη Κίτσα

- Στο 12ο λεπτό ο Εδεσσαϊκός κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Μεταξά από τον Πετρίδη. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο πορτιέρο των γηπεδούχων Άκης Βασιλειάδης και στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Σκαπέρδα.

- Καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους είχαν στο 16΄ ο Νήρλας και στο 85' ο Δανιηλίδης.

- Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη ο Παπουλίδης του Εδεσσαϊκού και οι Πετρίδης και Μπρέγου του Απόλλωνα.

- Με λάθη η διαιτησία των Καρυπίδη, Δέλλιου, Αθανασίου


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Χρήστος Μεσημερλής) Βασιλειάδης Σαββαϊδης, Χοντζιάς, Πούπης, Παπαηλία (80' Πεχλιβάνης), Παπουλίδης, Μούλας (70' Παπαγερίδης), Παλημάνης, Λαφαζανίδης, Μεταξάς, Μηλιάδης (75' Παπαδόπουλος) 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Βαγγέλης Ντίσιος) Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος, Δανιηλίδης, Μπρέγου, Μισαηλίδης, Κίτσας Π.(80' Σιδηροπουλος), Κίτσας Γ., Πετρίδης, Γκότσης (87' Βοτάρης Δ.) Νήρλας, Βοτάρης













επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *