Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 8.000 άνεργους νέους έως 24 ετών

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης και εργασίας για 8.000 ανέργους που απευθύνεται σε εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ ηλικίας 18-24 ετών ετοιμάζεται το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο της δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία» που προβλέπει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα», η δράση αφορά διάφορες εκπαιδευτικές κατηγορίες και θα απευθύνεται σε αποφοίτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Θα περιλαμβάνει τόσο θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών όσο και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε δύο φάσεις.

Παράλληλα, θέσεις θα προβλεφθούν και για απόφοιτους Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ωφελούμενοι της κατηγορίας αυτής θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών και πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας συνολικής διάρκειας 380 ωρών, η οποία και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει σε δύο φάσεις. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *