Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Τα Λουτρά Αλμωπίας τώρα και σε γραμματόσημο!

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα όσον αφορά στα Λουτρά του Δήμου μας, τα οποία καθημερινά κερδίζουν έδαφος στην τουριστική αγορά. 

Η Λουτρόπολη της Αλμωπίας, η οποία καθημερινά δέχεται εκατοντάδες επισκέπτες και μαγεύει με τη φυσική ομορφιά της, αποτυπώνεται πλέον και σε γραμματόσημο, χάρη στην ευγενική πρωτοβουλία του κ. Κωνσταντίνου Κουσκούκη, Καθηγητή Δερματολογίας – Νομικού, π. Αντιπρύτανη Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων, ο οποίος σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Λουτρών και τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μπίνο επισκέφθηκε τα Λουτρά μας και προχώρησε στην αποτύπωση σε γραμματόσημο, που κυκλοφορεί από τις 26 Φεβρουαρίου 2015. 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Κουσκούκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος σε συνεργασία με τη Διοίκηση των Λουτρών ενέκρινε ως Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων την επίσημη αναγνώριση των Ιαματικών Πηγών της Αλμωπίας με ΦΕΚ, δίνοντας εξαιρετικές δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη. 


Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του έκανε λόγο για εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών, σημειώνοντας πως «η φυσική ομορφιά του τόπου μας είναι απαράμιλλη, όμως για την ανάδειξή της χρειάζονται πρωτοβουλίες οι οποίες θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα δικαιωθούν και όλοι αυτοί οι συντοπίτες μας που επένδυσαν στον Τουρισμό και τους οποίος δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε σε καμία περίπτωση εκτεθειμένους».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *