Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου βραβεύεται με Όσκαρ (Σαν σήμερα 31/3)

1917 πέθανε ο βακτηριολόγος φον Μπέρινγκ που είχε ανακαλύψει τον ορό κατά του τετάνου και της διφθερίτιδας. Για τον αντιδιφθερικό ορό είχε τιμηθεί με το Νόμπελ Ιατρικής το 1901.

1982 Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου βραβεύεται με Όσκαρ για τη μουσική της αγγλικής ταινίας «Δρόμοι της Φωτιάς».

1964 στη Βραζιλία, η οικονομική κρίση που μάστιζε τη χώρα και οι υποψίες για διαφθορά αξιωματούχων, οδήγησαν σε στρατιωτική ανταρσία κατά της κυβέρνησης του Ζοάο Γκουλάρ.





Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 31/3
1921 Ένας από τους μεγαλύτερους Αμερικανούς κιθαρίστες και τραγουδοποιούς της blues, ο Lowell Fulson (1921-1999) γεννήθηκε στην Τάλσα της Οκλαχόμα. Ηχογράφησε με καλλιτέχνες όπως οι Ray CharlesMemphis Slim κ.α. Το όνομα του γράφτηκε στο Blues Hall of Fame το 1993. Το τραγούδι του "Reconsider Baby" βρίσκεται στην λίστα του Rock and Roll Hall of Fame με τα 500 τραγούδια που διαμόρφωσαν την rock 'n' roll μουσική.

1955 Ο κιθαρίστας, τραγουδοποιός και ιδρυτικό μέλος του hard rock συγκροτήματος AC/DCAngus Young (Angus McKinnon Young) γεννήθηκε στην Γλασκόβη της Σκοτίας. Εκτός από το μοναδικό του παίξιμο, χαρακτηρίζεται και για τη "στολή μαθητή" με την οποία εμφανίζεται στις συναυλίες. Το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με των υπόλοιπων μελών του συγκροτήματος AC/DC το 2003.





Αθλητισμός 31/3

31/3/2011 Η Αυστριακή Ολυμπιονίκης στο τζούντο, Κλόντια Χέιλ, αυτοκτονεί, πηδώντας από τον έκτο όροφο κτιρίου στη Βιέννη. Κορυφαία στιγμή στην καριέρα της 29χρονης αθλήτριας, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και έχει αφοσιωθεί στην προπονητική, ήταν το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

31/3/2002 Ο Αμερικάνος τενίστας Andre Agassi σημειώνει την 700η νίκη στην καριέρα του όταν νικά με 4-0 σετ τον Roger Federer στον τελικό του Nasdaq-100 Open στην Φλόριντα κατακτώντας τον 2ο του τίτλο Key Biscayne

31/3/2002 Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Connecticut τερματίζει την σεζόν αήτηττη (39-0) νικώντας την ομάδα της Oklahoma για τον τίτλο του NCAA

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *