Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στην ενημερωτική Ημερίδα με θέμα ''Νέα ΚΑΠ – Ομάδες Παραγωγών – Πιστοποίηση Ψεκαστών κ.ά.'' (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 30/3, ενημερωτική Ημερίδα, με θέμα τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, τις Ομάδες Παραγωγών, την Πιστοποίηση Ψεκαστών, όπως και άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή αυτής της σημαντικής εκδήλωσης, έλαβαν ο Δήμος Αλμωπίας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχεία Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τον Αγροτικό Σύλλογο Αλμωπίας

Παρόντες στις εκδήλωση, ήταν ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος κ. Τσιμτσιρίδης, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου κ. Τσέμπης και εκπρόσωποι από την εταιρία NOVACERT (κ. Πεχλιβανίδης, κ. Μέλλιος, κ. Γρουζίδης), οι οποίοι κράτησαν το ενδιαφέρον του πολυάριθμου κοινού αμείωτο.

Ο φωτογραφικός φακός της Τοπικής Ηλεκτρονικής Εφημερίδας του ialmopia ήταν παρών και σας παραθέτει αποκλειστικά φωτογραφίες από τη χθεσινή ημερίδα…










ialmopia.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *