Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Φωτογραφία - ανατριχίλα ενός παιδιού από τη Συρία μαρτυρά τη σκληρή πραγματικότητα του πολέμου (ΕΙΚΟΝΑ)

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Αθώα φοβισμένα παιδικά μάτια καθρεφτίζουν το παράλογο του πολέμου, με τη φωτογραφία του παιδιού που παραδίνεται στη θέα της κάμερας να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η φωτογραφία ενός παιδιού από τη Συρία το οποίο σηκώνει τα χέρια του ψηλά και παραδίνεται, καθώς πιστεύει πως η κάμερα είναι όπλο, έχει γίνει από χθες viral.

Μέσα από ένα «κλικ» αποτυπώνεται με τον πιο ωμό τρόπο η φρίκη που έχει φωλιάσει στις παιδικές ψυχές που μεγαλώνουν παρέα με τον φόβο και τον θάνατο.



Τη φωτογραφία ανέβασε πρώτη στο Twitter η φωτορεπόρτερ Nadia AbuShaban, ξεπερνώντας τα 10.000 retweets, ενώ το hashtag #Surrended έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα.

Τα ξένα Μέσα διαφωνούν για το φύλο του παιδιού, καθώς άλλοι κάνουν λόγο για κορίτσι και άλλοι για αγόρι.

Πίσω από τη φωτογραφία λέγεται πως βρίσκεται ο Τούρκος δημοσιογράφος Osman Sagirli.


Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *