Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

46χρονος τηλεφώνησε τρεις φορές απειλώντας με έκρηξη βόμβας στην Εισαγγελία της Έδεσσας

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις περιπτώσεις απειλητικών τηλεφωνημάτων για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας στην Έδεσσα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 46χρονου ημεδαπού για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ειδικότερα, ο 46χρονος άνδρας το βράδυ της 27-03-2015, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αριδαίας Πέλλας και απείλησε για έκρηξη βόμβας που είχε τοποθετήσει στην Εισαγγελία της Έδεσσας, με χρονικό περιθώριο μισής ώρας.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές, όπου πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο κτίριο της Εισαγγελίας, δίχως να εντοπιστεί ύποπτο αντικείμενο ή εκρηκτικός μηχανισμός.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε πως ο 46χρονος και στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες ενέργειες και συγκεκριμένα την 2α και 15η Μαρτίου του 2015 είχε τηλεφωνήσει στην Εισαγγελία της Έδεσσας και στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας αντίστοιχα, για υποτιθέμενη τοποθέτηση και έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας της Έδεσσας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *