Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 56-80 (Γ' ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ)

«Τόπο στα νιάτα» για την ομάδα της Έδεσσας που την Κυριακή κατέβασε ιδιαίτερα νεανική σύνθεση στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου έχοντας έξι παίδες και τρεις έφηβους, με την παράσταση να κλέβει ο 13χρονος (γεν. 2002) Γιαννούλτσης. Άλλωστε η αλλαγή στόχων από νωρίς για τον Πανεδεσσαϊκό έδωσε το δικαίωμα στο προπονητικό τιμ να δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο σύνολο των αθλητών των τμημάτων παίδων και εφήβων κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τη σειρά να παίρνει και αθλητής του τμήματος μίνι, κάτι ιδιαίτερα σπάνιο για αυτό το αγωνιστικό επίπεδο. 

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η φιλοξενούμενη ομάδα ευτύχησε από την αρχή να είναι ιδιαίτερα εύστοχη από την γραμμή των 6,25 δημιουργώντας διαφορά ασφαλείας από την αρχή που κράτησε μέχρι το τέλος. Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το ιδιαίτερα εντυπωσιακό κάρφωμα του Καρνάβα της γηπεδούχου ομάδας, που αποθεώθηκε ακόμη από τους ιδιαίτερα εκδηλωτικούς φίλαθλους της Νίκης Βόλου που ακολούθησαν την ομάδα τους προκειμένου να την ενισχύσουν στη δύσκολη προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία.



Δεκάλεπτα: 1ο(11-24), 2ο( 15-23)26-47 ημίχρονο, 3ο(12-17) 38-64, 4ο(18-16) 56-80 τελικό.



Άριστη η διαιτησία των Γαζέτα-Τριανταφυλλίδη. 



ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Καρνάβας 21, Μπίνος Ε., Τρυγωνιάρης Δ., Σπανός 21 (5), Γιούρτσης, Χρήστου 4 (1), Τρυγωνιάρης Η., Τσάμης 3, Μπίνος Μ., Μακρόπουλος, Κληντσάρης 4, Θεοδώρου 3 (1).


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 28 (3), Οικονόμου, Λατσίνογλου, Βασδέκης 2, Κατσαλής 6 (2), Τσώλης 21 (1), Βλίτσιος 2, Τάσος 10, Κετούλας 3, Τοκατλίδης 8.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *