Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 11/12 τα Ζώδια!

Ρομαντισμός σε… πολεμικό κλίμα!




ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σε καλεί να ρισκάρεις ή να κινηθείς έξω από τα καθιερωμένα, αφού βαδίζοντας «by the book», οι πιθανότητες μιας επιτυχίας μειώνονται δραματικά. Επιπλέον, μην διστάσεις να αλλάξεις τους όρους μιας συνεργασίας, που δεν «περπατάει». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση.

Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση αποσταθεροποίησης και καλό είναι να είσαι πιο φειδωλός/η στις εκδηλώσεις... λατρείας σου, προς ένα πρόσωπο, που μπορεί να σε απογοητεύσει άμεσα.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στην ζωή σου αν μάθεις να μην δίνεις αξία σε «φελλούς» αλλά και να αποστασιοποιείσαι από καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να κινείσαι με βάση την διαίσθηση και όχι την λογική σου. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μιας ευχής σου.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες χορδές σου αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση αρκεί για να «θρέψει» την ευτυχία σου!



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητες σου, ακόμη και με πρωτοβουλίες που υπό τις παρούσες συνθήκες δείχνουν πολύ... ευφάνταστες! Παράλληλα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με την χρήση φυσικών σκευασμάτων αλλά κι αν χρειαστεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στα ζώα ή τα φυτά σου.

Ερωτικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε σχετικά ακραίες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε μια σχέση, ίσως αντιμετωπίσεις μια κατάσταση από αυτές που σε αφήνουν... σύξυλο/η!



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το ότι περιστοιχίζεσαι και από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντας τα, είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα προάγει τα ενδιαφέροντα σου με καλλιτεχνικό περιεχόμενο.

Ερωτικά
Ακόμη και αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια ψεγάδια στην προσωπική σου ζωή, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και να πιστέψεις ότι η δύναμη της αγάπης θεραπεύει τα πάντα!



ΛΕΩΝ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξυπηρετεί κάθε πρόθεση σου να εξωραΐσεις το σπίτι ή το γραφείο σου, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον «εμπνευστικό» και προσφιλές σε σένα αλλά και στην παρέα σου. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Άρης σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού μπορεί να συμβεί το... απίθανο!

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας είναι εύκολο να σε παρασύρει σε μια επιλογή προσώπου, η οποία υπαγορεύεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Κι όχι πως δεν θα περάσεις όμορφα αλλά πως θα χειριστείς τις προσδοκίες που εγείρεις;



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε μια θεαματική αύξηση του εισοδήματος σου, ύστερα από ένα μάλλον ριψοκίνδυνο εγχείρημα σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε θέματα συνεργασίας, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, την εκμετάλλευση σου.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αναμένεται να δημιουργήσει μια κρίση εμπιστοσύνης στη σχέση σου, ή να σε παραπλανήσει σχετικά με το ποιόν και τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει.





ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να πετύχεις ακόμη κι έναν στόχο που μέχρι χθες φάνταζε «απλησίαστος». Το θέμα όμως είναι το κατά πόσον θα μπορέσεις τελικά να εκμεταλλευτείς την επιτυχία σου σε πρακτικό-οικονομικό επίπεδο, αφού γύρω σου υπάρχουν κάποια «παράσιτα», που ποντάρουν πολλά στην... καλή σου καρδιά!.

Ερωτικά
Από τη μια η φαντασία σου, που τα βλέπει όλα ωραία, κι από την άλλη ο παρορμητισμός σου, δεν θες και πολύ για να υποπέσεις σε κάποιο «ολίσθημα». Τα ανάλογα όμως μπορεί να ισχύουν και για τον/την σύντροφο σου!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου προάγει το αισθητικό σου κριτήριο αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να περιποιηθείς το σώμα σου, με την χρήση κυρίως φυσικών σκευασμάτων ή καλλυντικών. Παράλληλα όμως, η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι» στα εργασιακά σου, όπου μπορεί να συμβούν... ανήκουστα πράγματα!

Ερωτικά
Για να πετύχεις το «θαύμα» πρέπει πρώτα να το πιστέψεις! Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να βάλεις ένα τέλος στον κύκλο της καχυποψίας σου και να αφοσιωθείς ολόψυχα στο πρόσωπο που αγαπάς και σε συντροφεύει.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει. Κι αν δυσκολεύεσαι να το πράξεις εκεί που βρίσκεσαι, δεν έχεις παρά να καταφύγεις, είτε κοντά στη φύση, είτε σε μέρη που σε βοηθούν να ονειρευτείς. Επιπλέον μπορείς να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου υπερβαίνοντας εκείνα που σε ενοχλούν.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να προκύψει μια ξαφνική όσο και «αναίτια» κρίση. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η. καλό είναι να προσέχεις τις... παρέες σου!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό σε καλεί να κάνεις μια μεγάλη «τομή» στην καριέρα σου, επιλέγοντας έναν δρόμο που ακόμη κι αν σε κάποιους μπορεί να φαίνεται «απαράδεκτος», για σένα θα αποδειχθεί η πιο σωστή επιλογή. Παράλληλα όμως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ίσως προκύψουν κάποιες καταστάσεις, εξαιρετικά δύσκολες στην διαχείριση τους.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε παρασύρει σε «μεγάλες προσδοκίες» που στην πραγματικότητα αντί να σε βοηθούν, τελικά σε παγιδεύουν και σε κρατούν δέσμιο/α προσώπων και καταστάσεων που δεν σου αξίζουν.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό προάγει τις αναζητήσεις αλλά και την πρωτοτυπία σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαφοροποιηθείς από τον «σωρό», εκφράζοντας με αποφασιστικότητα τις απόψεις σου και καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα. Από την άλλη πλευρά όμως, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου μπορεί να πέσεις θύμα μιας σπάνιας συγκυρίας.

Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας σε κάνει να ελπίζεις στο θαύμα κι ίσως πραγματικά να το αγγίξεις αν πάψεις να κρίνεις και να συγκρίνεις με βάση την λογική σου. Επειδή μάλιστα τα φαινόμενα απατούν, μόνον με την διαίσθηση σου θα τα βγάλεις πέρα...



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Στην φάση που βρίσκεσαι η επιτυχία σου είναι συνάρτηση πολλών αστάθμητων παραγόντων και μπορείς να τα καταφέρεις μόνον αν αφεθείς στην προστατευτική «αγκαλιά» του Ποσειδώνα, που είναι ο μόνος ικανός να σε οδηγήσει σε ένα ασφαλές «λιμάνι». Και το μόνο που σου ζητά είναι να αναδείξεις την πνευματικότητα σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές.

Ερωτικά
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να εμφανίσεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα «κερδίζοντας το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *