Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η εκπληκτική αντίδραση μωρού που ακούει για πρώτη φορά [ΒΙΝΤΕΟ]

Η προσωποποίηση του αιφνιδιασμού και της χαράς





Το χριστουγεννιάτικο δώρο της έλαβε λίγο νωρίτερα η μικρή Corlena Clloyd και η οικογένειά της καθώς με τη βοήθεια ακουστικών η μικρή βίωσε για πρώτη φορά τη χαρά αυτού που οι περισσότεροι θεωρούμε αυτονόητο: της ακοής.

Χαμογελώντας και γελώντας η Corlena δείχνει συνεπαρμένη από αυτό που της συμβαίνει και όταν η γιαγιά της κάνει ήχους με το στόμα της η μικρή την κοιτάζει ξαφνιασμένη και ουρλιάζει από χαρά.

«Σήμερα το πρωί η οικογένειά μας έζησε αυτή τη μεγάλη χαρά. Η Corlena πήρε τα ακουστικά της και άκουσε για πρώτη φορά και η χαρά αποτυπώθηκε στη πρόσωπό της!», έγραψε η μαμά της ανεβάζοντας το βίντεο στο Facebook.















http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *