Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Την εξανάγκασαν σε παραίτηση από το Δ.Σ. των ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ

Την παραίτησή της από το Δ.Σ. της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρίας ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ υπέβαλλε η Πασχαλία Μίγδη


Η επιστολή παραίτησής της έχει ως εξής: 

Εγώ η Πασχαλιά Μίγδη, δηλώνω ,ε το παρόν έγγραφο έχοντας πλήρη σύνεση, την παραίτησή μου από το Δ.Σ. της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας «Αλησμόνητες Πατρίδες» καθώς και από τα καθήκοντα-ευθύνες που μου ανατέθηκαν στο τμήμα ιμάτων και παραστάσεων.

Μπορεί τα διάστημα που παρέμεινα στο νεοσύστατο Δ.Σ. να ήταν μικρό, ήταν όμως αρκετό για να καταλάβω πως με την παρούσα διοίκηση μας χώριζε μια μεγάλη απόσταση απόψεων καθώς επίσης δεν υπήρχε καμία διάθεση συνεργασίας από μεριάς της. Παραιτούμαι έχοντας πλήρη γνώση των όσων διαδραματίστηκαν και συνεχίζονται να διαδραματίζονται έμπροσθεν αλλά και όπισθεν του ατόμου μου.
Δεν έχω πλέον το ψυχικό σθένος και τις ανάλογες αντοχές να παραμείνω εντός ενός συνόλου που με θεωρεί ανεπιθύμητη ύπαρξη, εφόσον δεν ενημερώνομαι για τις ενέργειες του τμήματος που φέρω ευθύνη αλλά αποφασίζουν άλλοι αντί εμού, αποχωρώ.
Απαιτώ από το Δ.Σ. και την γραμματεία του συλλόγου την σύνταξη πρακτικού έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να είναι κατοχυρωμένες βάση καταστατικού και οι όποιες διεργασίες να γίνουν απόλυτα νόμιμα.
Τέλος ευχαριστώ ολόψυχα τα μέλη του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και με ψήφισαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015.
Λυπούμαι και ζητώ συγνώμη από αυτά τα μέλη που δεν κατάφερα να υλοποιήσω μέχρι τέλους όλα όσα είχα σχεδιάσει και ονειρευτεί.


Η Δηλούσα

Πασχαλιά Μίγδη
 
 
από το meapopsi.gr & την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *