Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Αλμωπίας: «Στολίδι το Δασάκι Αριδαίας, σκοπεύουμε να το αναδείξουμε πολιτιστικά»

Την Πέμπτη 10/12 πραγματοποιήθηκε ο Πρόχειρος Μειοδοτικός Διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ» προϋπολογισμού 49.989,84 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

Πρόκειται για μια δέσμευση της παρούσας Δημοτικής Αρχής, η οποία γίνεται πράξη με στόχο να πάρει ξανά ζωή το Ανοιχτό Θέατρο που εδώ και χρόνια αφέθηκε στην τύχη του και παρέμεινε ανενεργό.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «σκοπός μας είναι να δοθεί σε χρήση από το Καλοκαίρι του 2016, ώστε να αποκτήσει ξανά την χαμένη του αίγλη». Και πρόσθεσε: «Είναι ένα στολίδι για την περιοχή μας που σκοπεύουμε να το αναδείξουμε πολιτιστικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *