Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Δήμος Σκύδρας: Διατηρούμε τη γειτονιά και το Δήμο μας καθαρό

Η φροντίδα της καθαριότητας σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας είναι μια διαρκής κι επίπονηδιαδικασία που λόγω της ιδιαίτερης σημασίας που έχει για την υγεία και το περιβάλλον διατηρείται συνεχώς στην επικαιρότητα.

Για το λόγο αυτό η Αντιδημαρχία Καθαριότητας επανέρχεται στο θέμα για να επισημάνει και να υπενθυμίσει σ΄όλους τους συνδημότες μας ότι για να διατηρήσουμε καθαρή και φροντισμένη τη γειτονιά και το Δήμο μας γενικότερα είναι χρήσιμη κι αναγκαία η συμβολή όλων μας.

Πολύ δε περισσότερο σήμερα που το έργο της καθαριότητας δυσχεραίνεται από την έλλειψη προσωπικού και την παλαιότητα του μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ζητάμε, λοιπόν, αγαπητές συμπολίτισσες κι αγαπητοί συμπολίτες, τόσο την κατανόηση όσο και την πολύτιμη συνεργασία σας, ώστε να «διατηρούμε τη γειτονιά και το Δήμο μας καθαρό».

Ευχαριστώντας σας για μια ακόμη φορά, και με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, σας εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία, αγάπη και κάθε επιτυχία στη νέα χρονιά.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Δήμου Σκύδρας

Χρίστος Μακρίδης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *