Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Σύλληψη 38χρονου για κατοχή κάνναβης στην Αριδαία

Η ενδελεχής και μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, οδήγησε στη σύλληψη 38χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης. 
 
Ειδικότερα, χθες (07-12-2015) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος στο σπίτι του σε χωριό της Πέλλας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία νάιλον και 6 γυάλινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 881 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Ακολούθως σε διπλανό οικόπεδο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 3 μέτρων, τα οποία και εκριζώθηκαν. Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
 


Από το ifonitispellas.webnode.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *