Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Σκύδρα & Συμμετοχή στο «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις γιορτινές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς που διοργανώνονται από το Δήμο Σκύδρας και το Νομικό του Πρόσωπο με την ονομασία « Ενιαίος Φορέας Αλληλεγγύης Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας (Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π.)» με τη συνεργασία φορέων και επιτηδευματιών της περιοχής.

Το άναμμα των φώτων του επιβλητικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο, θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των γιορταστικών εκδηλώσεων. Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και οι Δημοτικοί – Τοπικοί Σύμβουλοι προσκαλούν, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 κι ώρα 18:00΄( μ΄έναρξη των εκδηλώσεων στις 17:00’) για ν΄ανάψουμε μαζί και για ν΄απολαύσουμε τη φωταγώγηση του μεγάλου φυσικού έλατου που θα λαμπρύνει την ατμόσφαιρα προσφέροντας ένα υπέροχο, πολύχρωμο θέαμα κι αλλάζοντας τη ψυχολογία μας.

Με περίτεχνο στολισμό διακοσμούνται, επίσης, οι πλατείες Ελευθερίας, Σαφραμπόλεως, η είσοδος του Σιδηροδρομικού Σταθμού και το εμπορικό κέντρο της πόλης.Ποικίλες εκδηλώσεις κι εκπλήξεις προετοιμάζονται, ειδικά για τα παιδιά, οι οποίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον τους, ώστε να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Υπενθυμίζεται ότι οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν μία ώρα ενωρίτερα από το άναμμα του Δέντρου, δηλαδή στις 17:00’. Τα παιδιά και όσους θα παραβρεθούν θα υποδέχονται ο Άγιος Βασίλης και οι βοηθοί του. Ξωτικό και χιονάθρωπος θα ζωγραφίζουν με τα παιδιά. Η μπουρμπουληθρομηχανή θα γεμίζει την πλατεία με χιλιάδες πολύχρωμες σαπουνόφουσκες και μαζί με τη χιονομηχανή θα κάνουν την ατμόσφαιρα μαγευτική. Παιχνίδια με ταχυδακτυλουργό, μάγο, εμψυχωτές γλυκίσματα, δώρα για τα παιδιά, βεγγαλικά, μουσικές, τραγούδια, χοροί με τη συμβολή και τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων και της δημοτικής φιλαρμονικής θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Εμπρός, λοιπόν, να συνεορτάσουμε τη γέννηση του Θεανθρώπου και την έλευση της νέας χρονιάς μη λησμονώντας ότι οι γιορτές δεν είναι μόνο χαρά και διασκέδαση αλλά κυρίως αγάπη κι αλληλεγγύη.


Συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας στο « Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»



Στην ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους» συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, ως μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.Στο πλαίσιο αυτό μπορούν οι συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, ρουχισμό και είδη υγιεινής που στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορους συνδημότες μας.Η συλλογή γίνεται στη Σκύδρα σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο και στην Καλή στο εκεί Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας, τις εξής ημέρες κι ώρες:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, κατά τις ώρες, 10:00΄έως 14:00΄και 17:00΄ έως 21:00’.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, κατά τις ώρες, 10:00’ έως 14:00΄.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015, κατά τις ώρες, 10:00΄έως 14:00.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *