Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μαγειρέματα - της Χαράς Ματεντζόγλου

Άρθρο της Χαράς Ματεντζόγλου


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!

 
Τον τελευταίο καιρό έχουμε παρατηρήσει μια ''προκαταληψη'' αν θα ήταν αυτή η σωστή λέξη στο θέμα της διαιτησίας στο Νομό μας. Πολλοί είναι οι νέοι διαιτητές που έχουν αναλάβει τα σφυρίγματα στα παιχνίδια και σίγουρα αρκετοί από αυτούς έχουν φιλοδοξίες να σφυρίξουν και σε μεγαλύτερες κατηγόριες.

Διακρίνεται όμως τελευταία από την ''παλια σχολη'' Διαιτητών μια ''προκαταληψη'' σε ορισμένους διαιτητές αφού οι παρατηρητές που ορίζονται για να κρίνουν τον διαιτητή που σφυρίζει τον αγώνα παίρνουν αποφάσεις δικτατορικές όπως ακριβώς έκαναν όταν σφύριζαν και εκείνοι στο παρελθόν....

Νομίζω ότι τα ονόματα είναι περιττά εδώ αφού οι καλά γνωρίζοντες το ποδόσφαιρο του Νομού θυμούνται σίγουρα σε ποιους αγώνες ο διαιτητής πάντα φυγαδευόταν από το γήπεδο με πολύ συχνή την συνοδεία αστυνομίας αφού οι δικτατορικές αποφάσεις του πυροδοτούσαν τους αγώνες. 

Δεν μπορεί τώρα λοιπόν τέτοιοι διαιτητές να κρίνουν τους νέους εκκολαπτόμενος φιλόδοξους ρέφερι και με τις αποφάσεις του να τιμωρούνται από την επιτροπή διαιτησίας. Άνθρωποι επικίνδυνοι για το άθλημα πρέπει να αρκούνται απλά ως θεατές στους αγώνες και όχι σαν κριτές διαιτητών. Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή στον ορισμό παρατηρητών από την Επιτροπή διαιτησίας.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *