Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Πρωτάθλημα γυναικών: ΣΦΚ Πιερικός - ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 64-28

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 64 – 28

Β: 09 - 09 (ημίχρονο : 28 – 12 )

Δ: 19 - 09 (τελικό 64 – 28)

Μίλτσης Γ. : Σάλα Τ. 10 (1τρ, 3β), Παζάρκα Ε. 2, Σιάντη Ε. 2, Λυμπάρη Μ. 1, Καρτσμάρη Ν. 10 (1τρ, 1β), Μπουμπαρά Α. 2, Ιωαννίδου Κ. 1

Με ήττα ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος γυναικών ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό – Αρχέλαο.

Η ομάδα της πόλης παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες λόγω σχολικών εκδρομών και δεν κατάφερε να αντέξει στο σκληρό και σε κάποιες περιπτώσεις αντιαθλητικό Η έλλειψη δυνάμεων και καθαρού μυαλού στέρησε από τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η αστοχία έκανε και πάλι την εμφάνιση της σε εύκολες φάσης.

Ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επέστρεψε με δύο τραυματισμούς με σημαντικότερο αυτών της αθλήτριας Σάλα Τζοάνα η οποία αποκόμισε ένα κάταγμα στον δεξί αγκώνα.Όλοι η οικογένεια του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ σου εύχονται περαστικά και σε περιμένουν το συντομότερο δυνατό και πάλι κοντά μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *