Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Με διανομή φυτών στα χωριά της Αλμωπίας υποδέχθηκε την άνοιξη ο Δήμος Αλμωπίας

Με έναν ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο υποδέχτηκε την Άνοιξη ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος μετά από την ευγενική προσφορά των Φυτώριων Γιαννούση με έδρα την Φιλώτεια Αλμωπίας, διένειμε φυτά και δενδρίλια σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες καθώς επίσης και στην πόλη της Αριδαίας σε συνεργασία με τους Προέδρους.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που σχετίζεται με την ανάγκη για προστασία του περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα θα γεμίσουν χρώματα και αρώματα από τα πολύχρωμα λουλούδια τα χωριά μας. Τα σημεία που θα φυτευτούνε, θα επιλεγούν από τις τοπικές κοινωνίες.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τα Φυτώρια Γιαννούση, όπου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες για την ευγενική τους πρωτοβουλία και με αυτή την ευκαιρία ευχήθηκε καλή Άνοιξη σε όλο τον κόσμο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *