Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η Ακαδημία του Αλμωπού Αριδαίας στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Μια μοναδικη εμπειρια εζησαν την Κυριακή (12/6) τα νεαρά φιντανάκια του Αλμωπού Αριδαίας, που δίδαξαν ήθος και παιδεία στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ στο pontos tv!

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"


 Επιμέλεια: Χαρα Ματεντζογλου


Το βραδυ της Κυριακης εκπροσωποι απο την ομαδα του Αλμωπου ειχαν την τιμη να παρεβρεθουν στην τηλεοπτικη εκπομπη ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ του εκλεκτου αθλητικου δημοσιογραφου Γιαννη Μαυροπουλου με την Δεσποινα Συμεωνιδου στο Pontos Tv.

Ο αντιποεδρος της ομαδος Πετρος Ζερζης με τον τεχνικο των επιτυχιων Γιωργο Τυριακιδη με την αθλητικογραφο (εμου της ιδιας) Χαρα Ματεντζογλου,βρεθηκαν στα πλατω της εκπομπης με παιδια απο τις Ακαδημιες της ομαδος με συνοδεια γονεις και του Υπευθυνου των Ακαδημιων Χρηστο Χατζηγιαννιδη και τον εναν εκ των προπονητων Δημητρη Παπανδρεου.Η συζητηση ηταν αψογη σε πολυ ευχαριστο κλιμα και η εικονα που βγηκε απο την παρουσιαση της ομαδος ηταν κατι παραπανω απο πετυχημενη αφου τα νεαρα παιδια της Ακαδημιας εδωσαν μαθηματα ηθους και τεραστιας αγαπης και προσηλωσης και στο ποδοσφαιρο και στην ομαδα τους τον Αλμωπο Αριδαιας.Μαλιστα ηταν η πρωτη φορα που τα νεαρα φιντανακια ειχαν την ευκαιρια να ζησουν τηη μαγεια της προβολης και το χαρηκαν με την ψυχη τους.

Στον αερα μαλιστα ο τεχνικος της ομαδος Γιωργος Τυριακιδης ανανεωσε και την συμφωνια τους με την ομαδα .Φυσικα ομως στο τελος της εβδομαδος αναμενεται να ανακοινωθει και επισημα σε τραπεζι που θα παραθεσει το ΔΣ στους παικτες της ομαδος.

Πολλα συγχαρητηρια σε ολους!





Φωτογραφίες (Χρήστος Δ.Χατζηγιαννιδης, Χαρα Ματεντζογλου)




Η Ακαδημια του Αλμωπου στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ



ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και Αλμωπος Αριδαιας...


Στο Πόντος TV Live!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *