Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

EURO 2016: ''Σέντρα'' στη δεύτερη αγωνιστική - Για το 2 στα 2 οι οικοδεσπότες Γάλλοι

Με το ματς ανάμεσα σε Ρωσία και Σλοβακία αρχίζει σήμερα η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης. Με νίκη το βράδυ, οι Γάλλοι εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας, μέσα από τις αναγγελίες των αγώνων.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


16:00
Stade Pierre Mauroy - Lille
ΡΩΣΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Οι Ρώσοι, αν και κάκιστοι στην πρεμιέρα, κατάφεραν να κλέψουν το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις απέναντι στους αφελείς Άγγλους, και τώρα αντιμετωπίζουν τη Σλοβακία με φόντο την πρόκριση στους 16. Οι Σλοβάκοι ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι στους Ουαλούς, αλλά η επιπολαιότητά τους στο φινάλε τους άφησε τελευταίους στον δεύτερο όμιλο. Σήμερα θα τα παίξουν όλα για όλα, καθώς με αρνητικό αποτέλεσμα μάλλον αποχαιρετούν πρόωρα τη διοργάνωση.


19:00
Parc des Princes - Paris
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Με την πικρή γεύση της ήττας στο 89ο λεπτό έμειναν οι Ρουμάνοι, που πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη διοργανώτρια Γαλλία στο εναρκτήριο παιχνίδι του Euro. Οι Βαλκάνιοι του Ανχελ Ιορντανέσκου έβαλαν δύσκολα στους τρικολόρ, και το ίδιο θα θελήσουν να κάνουν και το απόγευμα με αντίπαλο την Ελβετία, που φυσικά δεν τους φοβίζει. Οι Ελβετοί πήραν μια δύσκολη νίκη απέναντι στην Αλβανία, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκαν για πολλή ώρα με παίκτη παραπάνω. Σήμερα θα συμβιβαστούν και με την ισοπαλία, που κατά 99% θα τους στείλει στην επόμενη φάση.


22:00
Stade Vélodrome - Marseille
ΓΑΛΛΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ

Το άγχος της πρεμιέρας, του γηπεδούχου, του φαβορί, διαλέξτε ό,τι εσείς θέλετε, ήταν ίσως αυτό που επηρέασε τους Γάλλους το βράδυ της Παρασκευής, όταν και πήραν μια δύσκολη νίκη στο φινάλε του ματς, με μια γκολάρα του Ντιμιτρί Παγέ. Φυσικά, μπορεί απλά να είναι μια ομάδα με εμφανή προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τα οποία πρέπει και να διορθώσει ο Ντιντιέ Ντεσάν, αν θέλει να δει τους τρικολόρ στον τελικό της 10ης Ιουλίου. Η Αλβανία προσφέρεται ίσως για διασκέδαση των εντυπώσεων, αλλά σίγουρα οι Αετοί θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους απόψε στη Μασσαλία. 


ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *