Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Δήμος Αλμωπίας: Ουσιαστικές παρεμβάσεις στο αγρόκτημα των Προμάχων

Τους Προμάχους επισκέφτηκε τη Δευτέρα 13/6 ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο, τον Αντιπρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Βέσκο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Γιώργο Γούδη.

Εκεί είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει όσον αφορά στην αγροτική οδοποιία. Συγκεκριμένα, συντηρήθηκαν 2 χιλιόμετρα δρόμου και ταυτόχρονα καθαρίστηκαν οι αρδευτικοί αύλακες στην περιοχή των κερασώνων. Παράλληλα, συντηρήθηκαν αγροτικοί δρόμοι έκτασης πολλών χιλιομέτρων και στο υπόλοιπο αγρόκτημα, κάποιοι από τους οποίους είχαν να καθαριστούν χρόνια με αποτέλεσμα να δυσχεράνουν το δύσκολο έργο των αγροτών.

Τις επόμενες μέρες οι συντηρήσεις θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο αγροτικό οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε σημεία που παρουσιάζουν πολύ άσχημη εικόνα. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιούνται συνεχώς σε ολόκληρη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας όπως η Δωροθέα και η Νότια.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας κ. Χρήστο Μπάτση για τις ουσιαστικές παρεμβάσεις που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.





ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *