Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς

Με εκτός έδρας νίκη και μόλις μία ήττα τελείωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» την Κυριακή 8/5/2017, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς , επί του ΠΑΣ Αετού Κιλκίς , με σκορ 33-50.

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από το άγχος και την επιπολαιότητα των δύο ομάδων ο Μέγας κατάφερε να είναι ο τελικός νικητής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε από το πρώτο μόλις δεκάλεπτο που τελείωσε με σκορ 04-20. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα του Μέγα να κάνει κάποια λάθει αλλά η διαφορά να παραμένει σε διψήφιο αριθμό και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 28-17. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά χωρίς όμως να μπορούν να μειώσουν αισθητά την διαφορά. Ο Μέγας είχε σαφέστατο πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκε διατηρώντας την διαφορά που είχε πάρει από το πρώτο ημίχρονο και έτσι παρέμεινε μέχρι και το τέλος του αγώνα. Τελικό σκορ 33-50.

Σε δηλώσεις τους μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Κυριαζής τόνισε :

Κυριαζής Δ. : «Συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και την συμπεριφορά που έδειξαν εντός γηπέδου. Ήταν το τελευταίο ματς των παιδιών για φέτος και θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαμε θετικά πρώτα δείγματα καθώς μην ξεχνάμε πως ήταν το πρώτο τους επίσημο πρωτάθλημα. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι αλλά δεν έλειψαν τα λάθει. Παρόλα αυτά μπορέσαμε να διαχειριστούμε την διαφορά που πήραμε από την αρχή του παιχνιδιού και να είμαστε τελικά εμείς οι νικητές. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά έχουν όρεξη για δουλειά και καταλαβαίνουν χρόνο με τον χρόνο να διορθώνουν ή να προσθέτουν πράγματα στο παιχνίδι τους. Εκεί στοχεύουμε και εμείς καθώς κάθε παιχνίδι μας δίνει τροφή για σκέψη και δουλειά. Ευχαριστούμε την γηπεδούχο ομάδα για την φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνουν».


Τα δεκάλεπτα: 04–20, 13–08, 12–13, 04–09.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Καρυπίδης Κ., Στεργιόπουλος Π., Μπάτσιος Ν., Χαλόφτης Ι., Μπάρπας Δ., Παπαδόπουλος Γ., Μαυρένης Ρ., Παρτσαλάκης Σ., Πέτσος Θ., Μανωλέμης Α., Ιακωβίδης Π., Βαιραμίδης Κ.

ΠΑΣ Αετός Κιλκίς: (Προπονητής :Γ. Αποστόλου): Λυρτζής Γ., Τσαπαρίδης Κ., Κουρτίδης Α, Τσούλης Ν., Ταγκλαρίδης Α., Μπουρουτζάκης Χ., Κατσαρός Α., Πουρνάρας Β., Γεωργιάδης Ε., Ιακωβίδης Τ., Θωμαίδης Γ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *