Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Eκδήλωση από το Σύλλογο "Βιβλιόφιλοι" της Έδεσσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Βιβλιόφιλοι" της Έδεσσας, παρουσίασε στο Παλιό Παρθεναγωγείο της Έδεσσας (Βαρόσι) τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017, σε μια εξαιρετική εκδήλωση το βιβλίο των Καλύβα-Μαραντζίδη "Εμφύλια πάθη", 23+2 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον Εμφύλιο. 

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Σάκης Μουμτζής (δικηγόρος, αρθρογράφος, συγγραφέας και ιστοριοδίφης και ο καθηγητής του ΠΑ.ΜΑΚ. Νίκος Μαραντζίδης. 

Την εκδήλωση συντόνισε ο Δημήτρης Ευαγγελίδης, συγγραφέας, Πρόεδρος του συλλόγου "Βιβλιόφιλοι" 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πασχαλίδης, ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Γιάννου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος και πολύς κόσμος που παρακολούθησε με αμείωτη προσοχή τα όσα αναφέρθηκαν. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν ερωταπαντήσεις.
 
 
 
 
Apo to pellaiagi.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *