Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Εργοναθλός - Φίλιππος Νέας Πέλλας 49-74

Τις 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έφτασε το Σάββατο το απόγευμα ο Φίλιππος αφού επικράτησε στο Πολύκαστρο επί του τοπικού Εργόναθλου με σκορ 49-74. 
 
Οι παίκτες του Φιλίππου ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να γίνουν από την αρχή τα αφεντικά του αγώνα και να προηγηθούν με 10 πόντους διαφορά (14-24) στο τέλος της 1ης περιόδου και με 18 (21-39) στο τέλος του ημιχρόνου. Αποφασιστικά μπήκαν και στο 2ο ημίχρονο και με ένα σερί 0-8 στα 4 πρώτα λεπτά ουσιαστικά τελείωσαν το παιχνίδι, παίζοντας καταπληκτική άμυνα και όντας σοβαροί στην επίθεση. Η διαφορά κάποια στιγμή ξεπέρασε και τους 30 πόντους κι έτσι ο κόουτς Δημητριάδης είχε την ευκαιρία στην 4η περίοδο να δοκιμάσει διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας και τους 12 παίκτες και να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το επόμενο Σάββατο ο Φίλιππος αγωνίζεται στο "Έλλη Μυστακίδου" σε κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Γουμένισσας, που είναι ένα από τα φαβορί μαζί με την ομάδα μας για μια από τις 4 προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα φετινά play off.
 
 
 
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 25/11
Μέγας Αλ.Λεπτοκαρυάς - Βαφύρα
Πάνθηρες - Ατρόμητοι Ν.Σάντας
Αθλος Αλεξάνδρειας - Εργοναθλός
ΚΟΥΠΑ Κιλκίς - Αετοι Βέροιας
Κολινδρός - ΑΚΕ Πιερίας
Φίλιππος Ν.Πέλλας - ΑΟΚ Γουμένιισας 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *