Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Δραματικό ήταν το φινάλε στο ΔΑΚ Αριδαίας, ΦΟΑ - Μελίκη 72-76

Δραματικό ήταν το φινάλε στο ΔΑΚ Αριδαίας, με την Μελίκη εν τέλει να είναι η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας με 72-76 του ΦΟΑ, για την 6η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ. 
 
Το παιχνίδι ήταν μια πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ με τις δύο ομάδες να αποδεικνύουν εντός αγωνιστικού χώρου γιατί θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια και τα πάντα κρίθηκαν κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Κοτζαμπάσης της Μελίκης με εύστοχο τρίποντο 50'' πριν τη λήξη, ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, αφού οι προσπάθειες των παικτών του ΦΟΑ για απάντηση δε βρήκαν στόχο. Με αυτή τη νίκη οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και έγιναν το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μαυρίδης της Μελίκης με 26 πόντους, ενώ ξεχώρισαν και οι Κοτζαμπάσης (17π.), Σταυρουλάκης (16π.) και Λιόλιος (16π.). Από πλευράς ΦΟΑ ξεχώρισαν οι Καρνάβας (17π.), Αβραμίδης (14π./4 τρ.) και Τοπαλίδης (12π.)


Την επόμενη αγωνιστική (25/11) η ομάδα του ΦΟΑ αγωνίζεται στην Αλεξάνδρεια ενώ η Μελίκη υποδέχεται τους Ίκαρους Γιαννιτσών.


Τα δεκάλεπτα: 18-21, 29-34, 59-55, 72-76. Διαιτητές: Ταρενίδης - Ευφραιμίδης


ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 12, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 8(1), Τόπκας, Αβραμίδης 14(4), Προκοπίδης 5, Μακρόπουλος 10(1), Στρέπκος 4, Καρνάβας 17.


ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ (Ασλανίδης): Λιόλιος 15(1), Μαυρίδης 26(1), Κουτζιαμπασόπουλος, Σαζακλίδης 5, Παπαδόπουλος, Μαγαλιός, Στάκταρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 16(2), Μπούθας, Κοτζαμπάσης 17(1), Ρογγότης.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *