Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: ΑΣ Κεραυνός Άσπρου – ΓΑΣ Αλεξάνδρεια 61-82

Υγιεινός περίπατος για την ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας καθώς δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Κεραυνού και να επικρατήσει με το εμφατικό 61-82 αποτέλεσμα που την βοηθάει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.


Χρέη προπονητή – παίκτη έκανε σήμερα ο Τάσος Παπαγερίδης ο οποίος και θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί ο αντικατάστασης του Θοδωρή Τσοπουρίδη. Τα δεκάλεπτα 14-19, 23- 38, 34- 56 και 61- 82.

ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Παντοφλίδης 18(1), Καρκάρας 12, Σιτσάνης 20, Ρουσόπουλος 2, Γιοβανόπουλος 13(1), Πουαρίδης 5(1), Πουρλιοτόπουλος 2, Τερζίδης, Παπαγερίδης 4, Πρόιος, Μουλγκέτσι 2, Καραγιάννης 4.
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *