Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Αποτελέσματα εκλογών Κεντροαριστεράς Ν. Πέλλας


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗ.ΣΥ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ




-Μετά από τα αποτελέσματα του Β΄ γύρου


Καθαρή εντολή στην Φώφη Γεννηματά, για να συνεχίσει την προσπάθειά της σε μια κοινή πορεία όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, ήταν το αποτέλεσμα του Β΄γύρου της εκλογικής διαδικασίας για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεύτερος νικητής της εκλογικής διαδικασίας αλλά και οι άλλοι υποψήφιοι, αποτελούν εγγυητές της πολυπόθητης ενότητας του χώρου.

Η μαζική συμμετοχή και στον β΄ γύρο, δείχνει την στήριξη του κόσμου σ΄αυτό το νέο που επιχειρείται.

Άμεσα , θα πρέπει να προχωρήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για την πολιτική ολοκλήρωση του νέου εγχειρήματος.

Συνέδριο ανοικτό στη κοινωνία, από το οποίο θα προκύψει η ακριβής φυσιογνωμία του νέου πολιτικού φορέα και η νέα του οργανωτική δομή.

Σ΄ αυτή την διαδικασία, θα πρέπει να αποκλειστούν καταστάσεις και παθογένειες του παρελθόντος, που καταδικάστηκαν στη συνείδηση του κόσμου και μας οδήγησαν σε μονοψήφια ποσοστά.

Η προγραμματική σύγκλιση όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στη κοινή προσπάθεια, θα πρέπει να αποτυπωθεί πλήρως.

Τέλος, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους αυτούς που ανέλαβαν τη δύσκολη οργανωτική προσπάθεια του εγχειρήματος καθώς και τους εκατοντάδες εθελοντές, που με αυταπάρνηση εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής, της πρωτόγνωρης για τα Ελληνικά πολιτικά δεδομένα, εκλογικής διαδικασίας.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *