Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ο Γιαννιτσιώτης καλαθοσφαιριστής από του Ικαρους Γιαννιτσών Στέργιος Σπόντης στο Top European Under 16!

Μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση χαρίζει ,στην μεγάλη οικογένεια των "Ικάρων" Γιαννιτσών, η συμμετοχή του νυν καλαθοσφαιριστή του Άρη Θεσσαλονίκης Σπόντη Στέργιου στοTop European Under 16 που λαμβάνει χώρα στις ακτές της Platja d' Aro λίγο έξω από την Βαρκελώνη. 

Ο μέχρι πρόσφατα νεαρός παίκτης των "Ικάρων" αγωνίζεται αυτήν τη στιγμή στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, στο Top European Under 16 που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά που διοργανώνονται στην Ευρώπη για τις αναπτυξιακές ηλικίες και η παιδική ομάδα του Άρη είχε την τιμή να την καλέσουν να αγωνιστεί σε αυτό. Ο Σπόντης Στέργιος και οι συμπαίκτες του βρίσκονται αντιμέτωποι με τις τέσσερις ομάδες που έχουν παράδοση στην διαδικασία παραγωγής αθλητών, την Barcelona Ισπανίας, την Λιθουανική ομάδα του θρύλου του παγκοσμίου μπάσκετ Άρβιντας Σαμπόνις, την Apollo Ολλανδίας και την Alba Fehervar Ουγγαρίας. Επίσης την εξάδα συμπληρώνει η Εθνική ομάδα της Τσεχίας.

Έκδηλη λοιπόν η χαρά στα πρόσωπα των πρώην προπονητών του, Σερέτη Θεολόγου, Σπόντη Νίκου και Ντουβαλέτη Κωνσταντίνου που παρακολουθούν έναν καλαθοσφαιριστή, που γαλουχήθηκε στην Ακαδημία των Γιαννιτσών, να εξελίσσεται στο άθλημα που οι ίδιοι υπηρετούν.
 
 
 
 
 
Αναρτήθηκε από Rodovitis Giorgos  | anonym-filathlos.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *