Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Έχουμε στη χώρα μας δημοκρατία ή τυραννία - του Ηλία Ευαγγελόπουλου

Έχουμε στη χώρα μας δημοκρατία ή τυραννία - του Ηλία Ευαγγελόπουλου για το ialmopia.gr


Βασικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία και επικρατεί σε κάθε θέμα η άποψη της πλειοψηφίας.

Ο κύριος Πρωθυπουργός πρόσφατα ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης από την βουλή. Και πήρε από το σύνολο των 300 ψήφων, μόλις 151 (ποσοστό 50,33%) μέσα στους οποίους υπήρχαν και έξι ψήφοι από πολιτικές μεταγραφές. Πράξη νόμιμη άλλα όχι και ηθική! Γιατί οι έξι ψήφοι συνδέονται με κυβερνητικούς θώκους και εκλογικές λίστες, άρα η εξουσία δεν υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού αλλά τα ιδία συμφέροντα!

Με τη συμφωνία των Πρεσπών διαφωνεί το 80% του ελληνικού λαού και συμφωνεί μόλις το 20%.

Δεν μπορεί ο κύριος πρωθυπουργός όπου τον συμφέρει να του φτάνει το 50,33% και όπου δεν τον συμφέρει να παραβλέπει το 80%.

Πρέπει να επιλέξει αν είναι δημοκράτης ή τύραννος!

Ας γνωρίζει ο κύριος πρωθυπουργός ότι κανείς δεν κυβερνά αιώνια και ο ελληνικός λαός με τη σειρά του, θα του φερθεί με τον ίδιο τρόπο που του φέρθηκε και ο ίδιος!

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

Οικονομολόγος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *