Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ευάγγελος Τσαβδάρης, Ποιητής και ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΣ - ΠΡΟΣΕΧΩΣ στο ialmopia.gr

Λένε πως στη ζωή, ο επιτυχημένος άνθρωπος, αυτός που είναι τόσο καλός και τελειοποιεί στο απόλυτο ένα πράγμα, συνήθως κινδυνεύει να μείνει στάσιμος, να επαναπαυτεί τρόπον τινά στις δάφνες της επιτυχίας που βιώνει, χάνοντας την ευκαιρία να εξελιχθεί και να καινοτομήσει. 

Στην περίπτωση του βραβευμένου φίλου μας ποιητή Ευάγγελου Τσαβδάρη, μάλλον ισχύει το αντίθετο. 

Μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης της δεύτερης ποιητικής συλλογής του, ο Ευάγγελος Τσαβδάρης, δίχως να χάνει την έμπνευση και το ζωοποιό δέσιμό του με την ποίηση, αποπειράται να καταπιαστεί με έναν συγγενή τομέα γραφής, την πεζογραφία. Στον ποιητικό δρόμο που χάραξε τα τελευταία χρόνια, κάνει μια παράκαμψη για να μετρήσει τις δυνάμεις του σε ένα πεδίο, όπου μπορεί να διευρύνει τους ορίζοντες και την μοναδική ικανότητά του να ‘’μετενσαρκώνει’’ το μυαλό του στην πένα του. 

Η προσμονή μας για τα διηγήματα του Ευάγγελου είναι προφανής. Τα δείγματα γραφής που έχουμε από την πορεία του στην ποίηση προδιαθέτουν για εξαιρετικές διηγήσεις. Στα επερχόμενα μικρά διηγήματά του θα γνωρίσουμε μικρούς ήρωες της καθημερινότητας, πρόσωπα στα οποία ίσως κάποιοι βρούμε και τον ίδιο μας τον εαυτό. 

Φυσικά, τα νέα κείμενα του Ευάγγελου θα έχετε την ευκαιρία να τα απολαύσετε αποκλειστικά εδώ, στις σελίδες του ialmopia.gr, όπου στεγάζονται ηλεκτρονικά οι ανησυχίες του ποιητή (και πεζογράφου πια) εδώ και αρκετά χρόνια. 

Μείνετε κοντά μας λοιπόν και… καλή ανάγνωση! 
ialmopia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *