Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Μακρίδου Αγάθη για Σηφάκη: "Ο κόσμος θα σας το ξεπληρώσει πολύ σύντομα στις κάλπες"

Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων καταφθάναμε στο Σύνταγμα για να υπερασπιστούμε την Μακεδονία μας απέναντι στην ενδοτικότητα της ίδιας της ελληνικής κυβέρνησης στα κυριαρχικά και αναφαίρετα δικαιώματα μας και την ιστορική αλήθεια του τόπου μας.

Την στιγμή που αυτή η ίδια η κυβέρνηση βυθισμένη σε ένα πρωτοφανές ντελίριο βιαιότητας μας δηλητηρίαζε όλους με τα χημικά της,

Ο ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας μας χαρακτήριζε Ναζί κι ο άλλος τηρεί σιγή ιχθύος λες και η σιωπή λειτουργεί σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

Ήμασταν εκεί όλοι κκ. Βουλευτές, σηκώσαμε την ελληνική σημαία και παρόλο που μας δηλητηριάζατε με τα χημικά σας συνεχίζαμε να φωνάζουμε ότι η Μακεδονία είναι μία κι ελληνική με όλη την δύναμη της ψυχής μας και θα συνεχίσουμε να το φωνάζουμε. Γιατί κκ. Βουλευτές σε βάθος χρόνου δεν θα αποδειχθούν οφέλη από αυτήν την συμφωνία, αλλά πόσο μοιραία είναι η κυβέρνηση σας για την Μακεδονία και την πατρίδα. Κι αυτό το γνωρίζει κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα και θα σας το ξεπληρώσει πολύ σύντομα στις κάλπες.

Μακρίδου Αγάθη

Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *