Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «έσπασε» το ρεκόρ του Τζόρνταν

Η μαγική εμφάνιση του Greek Freak στη νίκη των Μπακς επί των Σίξερς (128-122) έχει ιστορική σημασία.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παίζει στα... κόκκινα ενόψει playoff και αυτό το κατάλαβαν πολύ καλά στην Φιλαδέλφεια, με τον Greek Freak να ισοφαρίζει ένα ιστορικό ρεκόρ, που κάτοχός του ήταν ο θρυλικός Μάικλ Τζόρνταν.



Ο Αντετοκούνμπο τελείωσε το ματς με 45 πόντους, κατέβασε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, έκανε και 5 τάπες (σε 35 λεπτά). Και όλα αυτά χωρίς να κάνει ένα λάθος. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν 30 χρόνια και μάλιστα από τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας, Μάικλ Τζόρνταν.

Ο «Air» είχε σημειώσει ανάλογο επίτευγμα (δηλαδή με 45+ πόντους, 10+ ριμπάουντ και 5+ ασίστ και κανένα λάθος) στο πρώτο ματς της σεζόν 1989-1990.

Για την ακρίβεια το ημερολόγιο έδειχνε 3 Νοεμβρίου του 1989 όταν ο Τζόρνταν κόντρα στους Καβαλίερς 54 πόντους, 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και μία τάπα με 0 λάθη στη στατιστική του (σε 47 λεπτά)!

Πέρασαν 10.745 μέρες από τις 3 Νοεμβρίου του 1989 μέχρι τις 4 Απριλίου του 2019, και το ρεκόρ πλέον έχει γαλανόλευκο χρώμα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *