Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας ευχαριστεί θερμά:

Την Αν. Διευθύντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. κ. Μυστιλιάδου Αθηνά και όλους εκείνους που με την σύμπραξή τους (άτομα και φορείς) διευκόλυναν ώστε η εξόρμηση-δράση του Σχολείου για την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης "Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου" στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης να γίνει μια θεατρική εμπειρία για τα παιδιά μας, καταδεικνύοντας ότι η εκπαίδευση δεν εγκλωβίζεται μόνο μέσα στο στενό χώρο του σχολικού περιβάλλοντος.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους συνοδούς εκπαιδευτικούς:

κ. Γεωργίου Νικόλαο
κ. Γκούμα Αγαθή
κ. Ζέλου Παναγιώτα
κ. Θεμελίδη Γιώργο
κ. Σταυροπούλου Βαρβάρα
κ. Τέκνη Ελένη
κ. Χρυσοβέργη Παναγιώτα
που συμμετείχαν μαζί μας στην εκδήλωση αυτή. Ευελπιστούμε τέτοιες δράσεις να επαναληφθούν και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα είναι αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας ευχαριστεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σωσάνδρας «Άγιος Γεώργιος» για την οικονομική ενίσχυση προς το Σύλλογό μας.


Το Δ.Σ. του
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *