Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

ΕΚΑΣΚΕΜ- Παιδικό: Έκανε το εννιά στα εννιά ο ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Έκανε το εννιά στα εννιά ο Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλό του με επικράτηση επί του ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν. Σάντας

Με εντός έδρας νίκη συνέχισε για το πρωτάθλημα Παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 31/03/2019, στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών, κερδίζοντας την ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ν. Σάντας με σκορ 75-39 εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον όμιλό του και ταυτόχρονα την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Από την αρχή του παιχνιδιού ο Μέγας μπήκε πολύ δυνατά και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων αλλά και την δική του αποτελεσματικότητα κατάφερε να πάρει μία διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο με σκορ 44-08. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σύλλογος των Γιαννιτσών διατήρησε αυτή την διαφορά και έτσι πήρε με σχετική ευκολία το ροζ φύλλο τελειώνοντας το παιχνίδι με σκορ 75-39. Μαζί με την νίκη ο Σύλλογος των Γιαννιτσών πήρε και την πρώτη θέση στον Γ΄ Όμιλο Παίδων του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, τόνισε :

Χαριτίδης Χ. : «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημερινή τους προσπάθεια αλλά και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση. Ήταν μία προσπάθεια από όλους αλλά κυρίως από αυτά τα παιδιά η οποία είχε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά στο τέλος δικαιώθηκε. Όσον αφορά το παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Χτίσαμε μία διαφορά ασφαλείας και τη διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Αυτή η νίκη ήταν καθοριστική καθώς έκρινε την πρωτιά στον όμιλο. Έχει μείνει άλλο ένα παιχνίδι στο Κιλκίς και έχουμε φυσικά ως στόχο να μείνουμε αήττητοι. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές της Ν. Σάντας για την προσπάθεια τους και την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο αλλά και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Τα δεκάλεπτα: 28–01, 16–07, 15–14, 16–17.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: 

(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης – Ι. Κασιμίδης): Στεργιόπουλος Π. 4π, Παρτσαλάκης Σ. 6π, Πέτσος Θ. 24π, Μπάτσιος Ν. 2π, Παπαδόπουλος Γ. 16π, Τζανέτης Σ. 2π, Βαιραμίδης Κ. 2π, Βένος Μ. 6π, Χαλόφτης Ι. 9π. , Υγειονομάκης Κ., Μήλιος Α. 4π

ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ Ν.Σάντας: (Προπονητής :Λαδάς Κ.): Δαγκλιάρης Α. 12π, Αγοράκης Α., Ζαλτός Δ. 11π, Κωνσταντινίδης Κ., Κουρτίδης Β. 2π, Τριανταφυλλίδης Ι., Δαγκλιάρης Σ. 10π, Κέσωφ Γ. 4π, Χειμωνίδης Ν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *