Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Επίσκεψη σε χωριά της Πέλλας του ΑπόστολουΤζιτζικώστα

Ο κ. Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Αλληλεγγύη» στην Πέλλα, επισκέφτηκε αρχικά το Δροσερό, όπου οι κάτοικοι του έθεσαν το μείζον ζήτημα των ημερών για την περιοχή, που δεν είναι άλλο από τις καταστροφές που προκάλεσε η πρόσφατη χαλαζόπτωση.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε μάλιστα και πληγείσες καλλιέργειες, ενώ σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «η καταστροφή είναι ολική και ο ΕΛΓΑ δυστυχώς κατά την άποψή του,απουσιάζει γι’ ακόμη μια φορά.

Ο κ. Τζιτζικώστας ακολούθως επισκέφτηκε την Αραβησσό, όπου συναντήθηκε με κατοίκους, συζητώντας τα κυρίαρχα προβλήματα της περιοχής, μεταξύ των οποίων έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης του οικισμού.


 
 
Επόμενος σταθμός ήταν ο Νέος Μυλότοπος και οι Αμπελειές, όπου ο κ. Τζιτζικώστας συνομίλησε με κατοίκους και ενημερώθηκε για αναγκαίες παρεμβάσεις στην περιοχή, ώστε και να διατηρηθεί ο πληθυσμός και να μπορέσουν οι νεότεροι να προκόψουν στον τόπο.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» επισκέφτηκε την Αξό και τα Άθυρα. Συναντήθηκε με κατοίκους, επισκέφτηκε τα κοινοτικά καταστήματα, άκουσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους και ανέπτυξε τις θέσεις της παράταξης για την ανάπτυξη της περιοχής την επόμενη τετραετία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *