Σάββατο 25 Μαΐου 2019

IALMOPIA LIVE: Στην κεντρική ομιλία του Νίκου Παρούτογλου [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πρώτος ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αλμωπία Ψηλά". Μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, ο Νίκος Παρούτογλου έστειλε μήνυμα βέβαιης νίκης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου ολοκλήρωσε τον προεκλογικό του αγώνα, μιλώντας σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα της Αλμωπίας συγκέντρωση. «……Το βράδυ της Κυριακής ο Δήμος Αλμωπίας αλλάζει σελίδα. Σήμερα , εδώ , απόψε , οι πολίτες έστειλαν μήνυμα νίκης» είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος και συνέχισε «Την Κυριακή επανεκκινούμε τον Δήμο , με μια δυνατή ομάδα στελεχών ,σε ένα ψηφοδέλτιο ελπίδας και προοπτικής».

Καταλήγοντας και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού τόνισε «…Πιστεύω στην έννοια της ευθύνης και της ανάληψης της. Πιστεύω ότι οι παρέες γράφουν ιστορία και οι συλλογικότητες αλλάζουν τον κόσμο…»

Τέλος, εκπέμποντας σιγουριά νίκης, κάλεσε τους συγκεντρωθέντες την Κυριακή το βράδυ , σε γιορτή νίκης.

Δείτε αποσπάσματα της ομιλίας του κ. Παρούτογλου μέσα από την κάμερα του ialmopia:





Διαβάστε την κεντρική ομιλία του Νίκου Παρούτογλου:




Φωτογραφίες: 





5 comments:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕ!! ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΙΤΕ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΙΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ - ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΙΚΟ ΝΙΚΟ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλη επιτυχια αστερια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *