Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού για τα Λουτρά Πόζαρ

Ευρεία σύσκεψη, αντικείμενο της οποίας ήταν τα θέματα που ανέκυψαν και αντιμετωπίσθηκαν άμεσα σχετικά με τη λειτουργία των Λουτρών Πόζαρ και την περαιτέρω ανάπτυξη τους, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού, υπό τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού Πέλλας κ.κ. Γιώργος Καρασμάνης, Διονύσης Σταμενίτης και Βασίλης Βασιλειάδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Αλμωπίας κ. Δημ. Λιούγας , διαπιστώθηκε η καλή συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου η οποία οδήγησε στην άμεση επίλυση του ζητήματος που τέθηκε σχετικά με τη λειτουργία των Λουτρών.

Αυτό αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την οριστική διευθέτηση των θεμάτων αδειοδότησης των Λουτρών για την οποία ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαιτούμενες ενέργειες.

Τα Λουτρά Πόζαρ, που έχουν ήδη αναγνωρισθεί και πιστοποιηθεί ως ιαματικός φυσικός πόρος, είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας που συγκεντρώνει 1.500.000 επισκέπτες ετησίως.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *