Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Nτοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis (βίντεο)


Ένα σημαντικό ντοκιμαντέρ ετοίμασε το κανάλι RSI της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis. Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη στις 9 το βράδυ, τοπική ώρα.Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ το οποίο και σας παρουσιάζουμε.

«Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλο που γνώρισε ο κόσμος των φαρμακευτικών εταιρειών», αναφέρει το ντοκιμαντέρ της RSI για τη Novartis και προσθέτει:
«Η έρευνα του FBI στην Ελλάδα (...) έφερε στο φως μια εικόνα που προκαλεί σοκ.

Η Novartis φέρεται να διέφθειρε δεκάδες χιλιάδες γιατρούς για να συνταγογραφήσουν τα προϊόντα τους. Έτσι ασθενείς εντελώς υγιείς, υποβλήθηκαν σε άχρηστες θεραπείες», αναφέρει κατά λέξη το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ. Παράλληλα επισημαίνεται η αναφορά της έρευνας του FBI σε ονόματα υπουργών και υψηλόβαθμων στελεχών.

Και το τρέιλερ κλείνει με τη δήλωση:
«Αυτό είναι ένα έγκλημα που δεν αφορά μόνον την ελληνική κοινωνία αλλά την υγεία σε παγκόσμιο επίπεδο»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *