Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται μέχρι 11 Απριλίου η απαγόρευση λειτουργίας καταστημάτων

Αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προλητικούς λόγους.

Παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια λόγω κορονοϊού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε πως η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά και μόνο σε αυτά.

Επίσης, παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας.

Αποφασίστηκε επίσης να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προλητικούς λόγους.

«Βαδίζουμε σε μια λεπτή κόκκινη κλωστή και οποιαδήποτε λάθος επιλογή μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις. Κάθε ημέρα που μένουμε σπίτι, μας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» τόνισε στις δηλώσεις του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.





απο το ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *