Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας: "Ο Δήμος μας δίνει καθημερινά τη μάχη - 2η ομάδα απολυμάνσεων"

Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα απολυμάνσεων, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στη 2η ομάδα απολυμάνσεων, επαναληπτικών και μη, κατά τη διάρκεια του 10ημερου 19/3/2020- 29/3/2020.

Ποιο συγκεκριμένα, αρχικά απολυμάνθηκε ο χώρος και το αστυνομικό τμήμα Αριδαίας. Ακολούθησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, κτίριο και οχήματα και τη σκυτάλη πήρε το Δασαρχείο Αλμωπίας, όπου επίσης απολυμάνθηκε το σύνολο της υπηρεσίας. Ακολούθησε η απολύμανση στο Δημαρχείο και ληξιαρχείο Εξαπλατάνου και η επαναληπτική απολύμανση στο κτίριο του Δημαρχείου Αριδαίας, στην Πολεοδομία και το Δημοτολόγιο. Τέλος εκτεταμένη επαναληπτική απολύμανση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ και στα ασθενοφόρα.

Ο Δήμος μας δίνει καθημερινά τη μάχη, Σαββατοκύριακα και αργίες.

Μένουμε σπίτι. Προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Δε φοβόμαστε, θωρακιζόμαστε!


Χρήστος Μπάτσης
Δήμαρχος Αλμωπίας













0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *