Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση για το πρώτο κρούσμα στην Αλμωπία

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αλμωπία:

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι ένας συνδημοτης μας είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοιου στο Δήμο μας και στο Ν. Πελλας.

Δε χρειάζεται φόβος, δε χρειάζεται πανικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι σύνεση και υπακοή στα μέτρα. Δε χρειάζεται και ούτε πρέπει να στοχοποιησουμε κανέναν και καμία οικογένεια. Τώρα συμπαραστεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια δίπλα στον συνάνθρωπο. Ενωμένοι όλοι μαζί στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Χωρίς fake news απο κανέναν και για κανέναν.

Είμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια. Είμαστε σε εγρήγορση, τηρούμε τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοιου. Είμαστε όλοι παρόντες στη μάχη. Θα κερδίσουμε τον πόλεμο!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *